Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numara transferi olmayacak gibi duruyor hoca biraz bunun mesajını verdi gibi

Yunus ve Sane orada kullanabileceğimiz isimler dedi

Zaniolo sezon içinde yeterli forma şansı bulamazsa arıza çıkarabilecek huzursuzluk yaratabilecek bir oyuncu. En geç eylülde başka bir takıma yollarız diye düşünüyorum.

Okan hoca' nın açıklamalarından sonra sağ bek yalan oldu gibi

Cuest, Nelson, Kazım, Zaniolo, Yusf Demir, Eyüp, Siraçhan, Morata, Batuhan, Jelert, Frankowski ve Köhn. Gönderilmesi gereken isimler.

Cuest, Nelson, Kazım, Zaniolo, Yusf Demir, Eyüp, Siraçhan, Morata, Batuhan, Jelert, Frankowski. Gönderilmesi gereken isimler.
Eyüp'ü oynayacağı yere göndermek lazım kira ile - 2 sezondur oturuyor kulübede..

gencolarda hep aynı mantık - oynatma şartı ve geri çağırma opsiyonuyla kiralamak lazım kullanmayacaksa hoca.

Arda - Gökdeniz - Efe - belki Berat aklımdaki süre alması gereken 4lü takım dahilinde.

Normalde iyi oyuncuydu ama sakatlıklar sonra düştü bir de denildiğinden daha yaşlı bu oyuncu galiba. Sık sık sakatlanması en büyük problem.
@Sergen Zeren Çok potansiyelliydi ki bizimle de adı anılmıştı zamanında. En son aklımda kalan o sahte kimlik muhabbeti. Adını değiştirdi hatta 😅

Son halini bilmiyorum ama fiziği ve hızı çıkış yaptığı döneme yakınsa bizim ligde iş yapar

3'lü defans yada 4'lü defansta Kaan Ayhan sağ bek pozisyonunda ilk tercihtir bana göre

Transfer yapılırsa durum değişebilir

hadi ya gelsin KAP acayip aglamakliyim mutluktan, böyle birsey ilk defa oluyor.

@Sergen Zeren Çok potansiyelliydi ki bizimle de adı anılmıştı zamanında. En son aklımda kalan o sahte kimlik muhabbeti. Adını değiştirdi hatta 😅

Son halini bilmiyorum ama fiziği ve hızı çıkış yaptığı döneme yakınsa bizim ligde iş yapar
Fatih hoca ve ben çok istedik 2019 yazinda😂

Sallai sağ bek düşünülüyorsa, o tarafı rakipler koridor yapar. Ayrıca her maç 10 kişi kalma riski de var. ( Şampiyonlar Ligi için )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt