Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle biz iyiyiz biz yaparız biz öyleyiz böyleyiz. Sahada göstereceksin kendini. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Yoksa öperler adamı. Her rakibi ciddiye alıp öyle oynamak gerek. Herkes profesyonel topçu havaya gitmemek gerek

Geçen sene kadar hayal kırıklığına uğradığım sene yoktur.

2023-2024 Kopenhag son maçı ile başlayan süreçte asla bize yakışan sonuçlar yok Tottenham maçı hariç.

Ki onu da loser şekilde veriyorduk son dakika da boş kaleye uzaktan vurduğu gol olsa.

RFS
Kiev

maçları cinnet gibiydi. 2. Young Boys maçındaki o pespal görüntü hele.

Geçen sene Lemina sene başı gelse belki olmayacaktı o tarz maçlar diyebiliriz ama bu da tarihi değiştirmiyor.

Bu sene hele 1 üst ligde 2 kat seviye ve istek farkı ile motive rakiplere karşı geçen seneki oyunu geçtim 2 katı güçlü bir oyun planı bile ilerlemek için yetmez eğer yine çok ballı kura çekmezsek (güçlü ama diş geçirebileceğimiz takımlar ile içeride, kolay takımlar ile deplasman ve iç saha dengeli fikstürü gibi)

IMG_3301.webp

Artık yuvadan uçma zamanı geldi

Hakan çalhanoğlu kime gidersen gitsin karaktersiz şekilde anılır. Kendini bir an önce pazarlama şekline girmiş. Kafada futbolu bırakıp burda tatil yaparıma girmiş gibi. O maliyetlere girmemek lazım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene kadar hayal kırıklığına uğradığım sene yoktur.

2023-2024 Kopenhag son maçı ile başlayan süreçte asla bize yakışan sonuçlar yok Tottenham maçı hariç.

Ki onu da loser şekilde veriyorduk son dakika da boş kaleye uzaktan vurduğu gol olsa.

RFS
Kiev

maçları cinnet gibiydi. 2. Young Boys maçındaki o pespal görüntü hele.

Geçen sene Lemina sene başı gelse belki olmayacaktı o tarz maçlar diyebiliriz ama bu da tarihi değiştirmiyor.

Bu sene hele 1 üst ligde 2 kat seviye ve istek farkı ile motive rakiplere karşı geçen seneki oyunu geçtim 2 katı güçlü bir oyun planı bile ilerlemek için yetmez eğer yine çok ballı kura çekmezsek (güçlü ama diş geçirebileceğimiz takımlar ile içeride, kolay takımlar ile deplasman ve iç saha dengeli fikstürü gibi)
Umarım okan bunlardan ders çıkarmıştır. Terim 3 yabancı ile kupa kaldırdı. Tamam Hagi idi biri biri tafarel ama bu kadro kimseye verilmedi. Ben de çok fena hayal kırıklığına uğradım geçen sene ucl kalamadigimiz için özellikle. Kura şansı da önemli dediğin gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt