Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.684
- 14.530
- 2.623
Osicardiiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hava sıcaklığı skandal seiyede olabilir sanki.Dolunayda oynayacağız antep maçını.yine hangi skandal olacak acaba maçta![]()
Kesinlikle biz iyiyiz biz yaparız biz öyleyiz böyleyiz. Sahada göstereceksin kendini. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Yoksa öperler adamı. Her rakibi ciddiye alıp öyle oynamak gerek. Herkes profesyonel topçu havaya gitmemek gerek
+NellsonArtık yuvadan uçma zamanı geldi
Ula Osi korkutma
Umarım okan bunlardan ders çıkarmıştır. Terim 3 yabancı ile kupa kaldırdı. Tamam Hagi idi biri biri tafarel ama bu kadro kimseye verilmedi. Ben de çok fena hayal kırıklığına uğradım geçen sene ucl kalamadigimiz için özellikle. Kura şansı da önemli dediğin gibi.Geçen sene kadar hayal kırıklığına uğradığım sene yoktur.
2023-2024 Kopenhag son maçı ile başlayan süreçte asla bize yakışan sonuçlar yok Tottenham maçı hariç.
Ki onu da loser şekilde veriyorduk son dakika da boş kaleye uzaktan vurduğu gol olsa.
RFS
Kiev
maçları cinnet gibiydi. 2. Young Boys maçındaki o pespal görüntü hele.
Geçen sene Lemina sene başı gelse belki olmayacaktı o tarz maçlar diyebiliriz ama bu da tarihi değiştirmiyor.
Bu sene hele 1 üst ligde 2 kat seviye ve istek farkı ile motive rakiplere karşı geçen seneki oyunu geçtim 2 katı güçlü bir oyun planı bile ilerlemek için yetmez eğer yine çok ballı kura çekmezsek (güçlü ama diş geçirebileceğimiz takımlar ile içeride, kolay takımlar ile deplasman ve iç saha dengeli fikstürü gibi)
Moratanin kendisi balon oldugu icin ona balon takmamislarEkli dosyayı görüntüle 295565
Artık yuvadan uçma zamanı geldi
Ula Osi korkutma
Jelert'i 1 balon taşıyor. Morata'da hiç yok:.dEkli dosyayı görüntüle 295565
Artık yuvadan uçma zamanı geldi
Kamp ne zaman biterse o nun ertesi gününe ayarlarlar benceTek eksik bu kaldıysa bu gün Kap bile gelir. Osimhen'e sözleme yeni gitti gerçi incelemesi, imzalaması, geri göndermesi derken akşamı bulur.