Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belgeler ne oldu kardeşim?
Bank Rone GIF by Barstool Sports

Coman cidden isteniyorsa Sane 10 numara, önde Osi ve kanatlarda Barış - Coman düşünülüyor olabilir. Sane daha serbest, Sneijder ve Mertens'in dönem dönem oynadığı rolde oynayabilir. Bence öyle bir hamlemiz yok zaten ama varsa ve bonservis problemi yoksa dediğim senaryo düşünülüyordur. Barış yerine düşünülüyorsa çok büyük hata olur. Yabancı sınırı da varken pek mantıklı değil bana göre iki senaryo da

Tamamen kendi tahminlerim;

* Adı geçen kalecilerden sadece Sommers'in gelebileceğini düşünüyorum o da makul bir maaşla. Ya da Lemmens misali genç bir kaleci alınır.

* Stoper gelecektir ancak direkt Apokerim'i kessin diye stoper alınacağını zannetmiyorum. Nelsson gidici, Cuesta gidici. Zaten elde stoper sayısı azalıyor. Rotasyon için alınacaktır gibi geliyor. Eğer Akanji gibi üst seviye bir isim gelirse -İcardi'yi de düşününce- 3'lü oynayacağımıza emin olurum.

* Sane'ye rağmen kanat oyuncusu isimlerinin çıkıyor oluşu bana Okan hocanın ofansif orta sahada Yunus ve Sara'yı kullanmak istediğini düşündürüyor. Bu nedenle bir kanat transferi daha gelirse şaşırmam. Yine 3'lü oynama ihtimalinden dolayı sağ bek alınmayabilir. Veya elde zaten Kaan-Sallai var gibi düşünülüyordur. Veya alınırsa da yeri geldiğinde sağ stoper oynayabilen bir oyuncu alınabilir gibi.

* Jelert direkt bonservis getirmediği sürece gitmeyecek gibi geliyor, hem sol hem sağ beki yedekliyor, basit maçlarda kanat bek olarak da oynar. Hem de kontenjandan yemiyor şu an yaşı itibariyle.

* Barış'ın gideceğini hiç zannetmiyorum. Okan hocanın da gitmesini isteyeceğini hiç zannetmiyorum. Okan hoca ister 4-3-3, ister 4-4-2 veya 3-5-2, Barış gibi kanadı komple kullanabilecek bir tane daha oyuncu yok takımda. Yakın profil sadece Sallai var ve aralarında da net seviye farkı bulunuyor.

* Okan hoca'nın tutan bir şeyi değiştirmeyi sevmediğini de biliyoruz. Lemina-Torreira tandemini bozmak istemediğine eminim ancak buranın şimdilik alternatifleri de Kaan ve Berkan olarak gözüküyor. Yine buraya rotasyonu güçlendirecek bir transfer olabilir. Ama emin değilim zaten Berkan ve Kaan var. Hocanın çok geniş kadro sevmediğini de hepimiz biliyoruz.

Comanın benim hayalim, ama sakatlık sorunu var işte o olmasa bu adam dünya futbolunda çoğu ismin esamesini bile okutmazdı hala aktif en iyi 10 kanat oyuncusunun içerisinde. Tr'ye düşeceğini sanmıyorum gelirse de bize gelsin rakiplerden birine giderse hiç iyi olmaz.

Barış'ın en üst seviye 700-800m Euro'luk kadrolara sahip takımlar haricinde bir takıma gitmesini doğru bulmuyorum
Aston Villa mesela teklif yaptı. Naapacaksın abi orda. Ne gerek var. West Ham diyorlar keza ne gerek var
Millet TR ye dönüyor görüyorsun Orkun'u (he o kadar salak olunmaz o ayrı konu da)
Galatasaray'da oynamak varken ne gerek var sıradan takımlarda
Maaşını 4-5 civarına çeksinler kal burda mis gibi yaşa

Barış'ın en üst seviye 700-800m Euro'luk kadrolara sahip takımlar haricinde bir takıma gitmesini doğru bulmuyorum
Aston Villa mesela teklif yaptı. Naapacaksın abi orda. Ne gerek var. West Ham diyorlar keza ne gerek var
Millet TR ye dönüyor görüyorsun Orkun'u (he o kadar salak olunmaz o ayrı konu da)
Galatasaray'da oynamak varken ne gerek var sıradan takımlarda
Maaşını 4-5 civarına çeksinler kal burda mis gibi yaşa
Barış 29undan sonra sıradan bir oyuncu haline gelir

Osimhen
Akanji
Ederson
Ilkay
Boey
Istiklal marşı
Kapanış.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Barış 29undan sonra sıradan bir oyuncu haline gelir

Gareth Bale, Ronaldo gibi azmanlar dahi 31-32'den itibaren santrafora evrildiler mecburen. Barış için de aynısı olur ama tabii Barış'ı ben hiçbir zaman santrafor olarak düşünemiyorum.

Belli de olmaz gerçi. Burak Yılmaz bile 28'inden sonra santrafor oldu.

Gareth Bale, Ronaldo gibi azmanlar dahi 31-32'den itibaren santrafora evrildiler mecburen. Barış için de aynısı olur ama tabii Barış'ı ben hiçbir zaman santrafor olarak düşünemiyorum.

Belli de olmaz gerçi. Burak Yılmaz bile 28'inden sonra santrafor oldu.
Barışta 0 bitiricilik var. 30una kadar balını kaymağını yesin futbolun. Bale bile olmadı esamesi okunmadı yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt