Tamamen kendi tahminlerim;
* Adı geçen kalecilerden sadece Sommers'in gelebileceğini düşünüyorum o da makul bir maaşla. Ya da Lemmens misali genç bir kaleci alınır.
* Stoper gelecektir ancak direkt Apokerim'i kessin diye stoper alınacağını zannetmiyorum. Nelsson gidici, Cuesta gidici. Zaten elde stoper sayısı azalıyor. Rotasyon için alınacaktır gibi geliyor. Eğer Akanji gibi üst seviye bir isim gelirse -İcardi'yi de düşününce- 3'lü oynayacağımıza emin olurum.
* Sane'ye rağmen kanat oyuncusu isimlerinin çıkıyor oluşu bana Okan hocanın ofansif orta sahada Yunus ve Sara'yı kullanmak istediğini düşündürüyor. Bu nedenle bir kanat transferi daha gelirse şaşırmam. Yine 3'lü oynama ihtimalinden dolayı sağ bek alınmayabilir. Veya elde zaten Kaan-Sallai var gibi düşünülüyordur. Veya alınırsa da yeri geldiğinde sağ stoper oynayabilen bir oyuncu alınabilir gibi.
* Jelert direkt bonservis getirmediği sürece gitmeyecek gibi geliyor, hem sol hem sağ beki yedekliyor, basit maçlarda kanat bek olarak da oynar. Hem de kontenjandan yemiyor şu an yaşı itibariyle.
* Barış'ın gideceğini hiç zannetmiyorum. Okan hocanın da gitmesini isteyeceğini hiç zannetmiyorum. Okan hoca ister 4-3-3, ister 4-4-2 veya 3-5-2, Barış gibi kanadı komple kullanabilecek bir tane daha oyuncu yok takımda. Yakın profil sadece Sallai var ve aralarında da net seviye farkı bulunuyor.
* Okan hoca'nın tutan bir şeyi değiştirmeyi sevmediğini de biliyoruz. Lemina-Torreira tandemini bozmak istemediğine eminim ancak buranın şimdilik alternatifleri de Kaan ve Berkan olarak gözüküyor. Yine buraya rotasyonu güçlendirecek bir transfer olabilir. Ama emin değilim zaten Berkan ve Kaan var. Hocanın çok geniş kadro sevmediğini de hepimiz biliyoruz.