Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus ve sanenin geçen sezon sadece highlightını izleyen birisi bile direk kafadan yunusu kesip saneyi yazamaz

kaldı ki bizim için ne kadar önemli olduğu ortada, dar alanda oyunu çözen tek adam

yunusun dakikası 2000 altına düşmemeli, ne denli önemli topçu olduklarını anca gittiklerinde anlarız

Su ana kadar biraz agir kaldi yonetim(multitask yapamadilar izlenimi var cesitli transfer sureclerini ayni anda masaya koymadilar gibi izlenim var )

Ama dayi yollandi, kullanilmayacak ross gitti
Sana ve insallah Osi tamamlaniyor.

Yanlis hamle yok henuz. Bu da iyiye isaret genel durumda.

takımın hedefi büyüdükçe maaş yükü artar da bir anda nasıl taban maaşı 5-6 milyon seviyesine çektik anlamıyorum
Avrupa piyasasi bonservislerde sacmaladi bence iyice. X oyuncu 10 15 minimumdan cikiyor haberi...

TR ye getirmek icinde maas basiliyor her zamanki gibi.

Bir yandan endise verici ama sportif basari(avrupa) bunu kompanse ederse 1 seviye yukari cikmis olacagiz. Fakat akademi isi boslaniyor asiri derecede. Bunun onemi surdurulebilirlik acisindan inanilmaz onemli

ederson bile 6 milyona fit olursa diger oyuncular fazla isteyemez

takim ortalamasi 1-2 seneye ama 5 milyonu bulur malesef

Su 3 ve 4uncu formalar ciksinda , heralde 2 tane saha ici formasi alacagim bu sezon.
Pahali mi pahali ama destek hissiyle oluyor bh isler

bu adam iyi kaynak , citye borcumuz var sanırım ıskarta adamlarını toplayacaz.Akanji gelsin yeter

yan ürün almak daha mantıklı değil mi yaw formaya 7-8k vereceğine

güzel hırkalar çıkarmış puma
Gidip gormek lazim ezberden bakiyorum simdilik. Tum opsiyonlar ciksinda bir.

Gecen sezon siyah fermuarli muthisti, formayi cok duz bulmustum ama.

Kombine vs imkansiz bu saatten sonra gibime geldigi icin bu sekilde ne musaitlik varsa destekliyorum valla

Y kredi opet bunlarda uzak dururum yıllardır , haa diyeceksiniz ki senin benim gibilerle bunlara ne olurki? Doğru olabilir ben yinede opeti sadece sçmak için kullanırım allah var temiz adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt