- 1 Mayıs 2018
- 57.485
- 48.253
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burhan demeden önce bu böyle bi twit atmisti
Kaleci değilmiş. Sadece ayakları kadifeymiş. Yoksa City neden alsınmış.nee
samp.ligi samplugu olan brasil kaleci mi
onaylanmistir![]()
reis bu forumun scoutlarına bi twitter hesabı açmak lazım, bol bol orada analiz kassınlarKaleci değilmiş. Sadece ayakları kadifeymiş. Yoksa City neden alsınmış.
Söylenenlere göre gelirse 75 gol yiyip 20 asist yapacakmış. :d
he kanaat önderisin tamam
Burhan demeden önce bu böyle bi twit atmisti
ben enparalyım oluyo mubugünden sonra qnbye gecmeyen gsliyim diye gezmesin ortalikta
basta sen olmak üzere
Ederson o kdr edermi velim.Belhanda En Nesiri'yi ikna etmeye çalışıyor diye yorumladım. :d
Bizde daha önce 10nr giymis bir oyuncu ferdi icin niye devreye girsin yav? Yada sneijder hollandali ferdi de hollandali. Hmmbu kim abi neye darbe vuracak, ferdi kadıoğlu mu yoksa
ben enparalyım oluyo mu
Kaynaksız duyum ban sebebidir.Çalım işi konuşulan adam trossard bu arada ama olma ihtimali çok zayıf
Bu darbe bize vurulurBelhanda En Nesiri'yi ikna etmeye çalışıyor diye yorumladım. :d
Transferi imkansız değil Arsenal Madueke'yi de aldı forma süresi azalacakÇalım işi konuşulan adam trossard bu arada ama olma ihtimali çok zayıf
10 no giyen topçuysa sneijderdir. bunları titretecek bunalıma sokacak da 2 transfer var ya ferdi ya min jae.Bizde daha önce 10nr giymis bir oyuncu ferdi icin niye devreye girsin yav? Yada sneijder hollandali ferdi de hollandali. Hmm