Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.209
- 7.639
- 2.568
Cem Uzan mı verdi teminat yoksa 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu avelleri adam yerine koymayı bırakalım derim
bu maç içinde bazı anlarda denenir tabiki, özellikle CLde dev takımlara karşı ama umarım ligde ana oyun olanı ''şişir osimhene' olmaz,bu sene son 6-7 hafta hariç bol bol denedik bunu maç içinde, umarım son 6-7 haftadaki oyunu oynarız yine, ümraniye maçında da iyiydik bence öyle çok uzun top oynamadık.Ederson şişirecek Barış-Osimhen ortalığı karıştıracak en kötü günümüzde bile şunla maç kazanırız.
Barış kesinlikle satılmamalı.
Kavukçu bugün kime o kadar yükseldi yaw, iç medya mi Napoli mi sjsjsj
Ya da;
Kavukçu bugün kime o kadar yükseldi yaw, iç medya mi Napoli mi sjsjsj
ne dediKavukçu bugün kime o kadar yükseldi yaw, iç medya mi Napoli mi sjsjsj
Reis bu adamın futbolu bildiğinden aşırı şüpheliyim. Ne var bu adamda da değiştirmiyorlar bi türlü anlamadım. Ben de onu ilk defa jk ile oynadıkları maçta görmüştüm adam ben burdayım diye bağırıyordu 1 sene sonra ts aldı galibaisrail ligi izliyorum wettbüroda
son maçım
bir zenci kanat var aman allahım
bu nasıl topçu
ozaman bu forumun bir güneşspor forumu daha vardı oraya yazdım nwakaeme diye bir topçu var herif topçuoğlutopçununtopçuoğlusu
hemen emre utkucana instada twde heryerde yazdım cvp alamadım
reşit ömer kükner abiyle konuştum yazdım bunu kulube öner diye ozamanlar twde konuşurduk hep
birgün bana kulube söylemiş gs standartında değil demişler
herifi 1-2 sene sonra ts aldı 3 sene ligin içinden geçti
gelde sövme ozamanları 1 milyon euro transfer bütçemiz vardı herif beleşe geldi
emrede haaland filan scoutluyor
o gün bugündür emre utkucan denen yetersizin notunu verdim
çok iyi haber - 10 M maaşa geçen sezon izlediğimiz adamFener Skriniar'i da almis.
Wirtz 100 küsür milyon euroGalatasaray için büyük bir transfer mi, ulan Avrupanın 1 numaralı transferi şu dönem, bundan büyüğü oldu mu bu yaz mal.
Bu 75 vermemizle ilgili tiye alındık herhalde, nasıl verecekler vs durumu olduysa ona yükseldi canlı yayında sanırımne dedi