Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu avelleri adam yerine koymayı bırakalım derim

mottomuz şu olmalı

1752785505431.webp

Ederson şişirecek Barış-Osimhen ortalığı karıştıracak en kötü günümüzde bile şunla maç kazanırız.

Barış kesinlikle satılmamalı.
bu maç içinde bazı anlarda denenir tabiki, özellikle CLde dev takımlara karşı ama umarım ligde ana oyun olanı ''şişir osimhene' olmaz,bu sene son 6-7 hafta hariç bol bol denedik bunu maç içinde, umarım son 6-7 haftadaki oyunu oynarız yine, ümraniye maçında da iyiydik bence öyle çok uzun top oynamadık.

yerli oyuncular gs'nin mihenk taşları olmalıdır, son 3 yıl şampiyonluğunda ne kadar icardiler osimhenler vs. konuşulsada bütün derbilerde en büyük fark yaratan isimler sahaya yüreğini koyan yerlilerimiz oldu.

örneğin barışın 3 yıldır bir tane kötü fb maçı yok, yunusun bu sezon patlama yaptığı maç yine kadıköyde, abdulkerim ts iç saha maçında mental olarak ayakta kalıp maçı çevirdi vs. bu şekilde onlarca örnek var.

bizi rakiplerimizden ayıran en büyük özelliğimiz bence yerli kalitemiz oldu, hiçbirinin sahasında asla bir abdülkerimi, keremi, barışı, yunusu olmadı.

o yüzden her sezon 1 yerli daha ekleyip devam etmeliyiz.

Coman yerine Nusa kiralık opsiyonlu daha iyi seçenek gelir estirirse Barış'ı gelecek sezon satabiliriz o zaman

Benim Eurovision da ki wc molama benzedi

Kavukçu bugün kime o kadar yükseldi yaw, iç medya mi Napoli mi sjsjsj

Büyük iş adamlarından biri Kavukçu. Sosyal medya harici bir de iş dünyasının kendi içinde dönen dedikodular oluyor. Tahminim bu arka arkaya redler, İtalya'ya gidip gelmeler, yok işte Napoli başkanı bunla testis mi geçiyor goygoyu olunca kendisi bu transferi onur gurur meselesi haline getirmiştir muhtemelen.

israil ligi izliyorum wettbüroda
son maçım

bir zenci kanat var aman allahım
bu nasıl topçu

ozaman bu forumun bir güneşspor forumu daha vardı oraya yazdım nwakaeme diye bir topçu var herif topçuoğlutopçununtopçuoğlusu

hemen emre utkucana instada twde heryerde yazdım cvp alamadım
reşit ömer kükner abiyle konuştum yazdım bunu kulube öner diye ozamanlar twde konuşurduk hep
birgün bana kulube söylemiş gs standartında değil demişler

herifi 1-2 sene sonra ts aldı 3 sene ligin içinden geçti

gelde sövme ozamanları 1 milyon euro transfer bütçemiz vardı herif beleşe geldi
emrede haaland filan scoutluyor 🤦‍♂️

o gün bugündür emre utkucan denen yetersizin notunu verdim
Reis bu adamın futbolu bildiğinden aşırı şüpheliyim. Ne var bu adamda da değiştirmiyorlar bi türlü anlamadım. Ben de onu ilk defa jk ile oynadıkları maçta görmüştüm adam ben burdayım diye bağırıyordu 1 sene sonra ts aldı galiba

italyada hiçbi kulübe satılamaz maddesi gülünç ya hu

serie a'da yapılan kalburüstü harcamaları bilmesek osimhen'i alabilecek bi italyan kulübü var zannedicez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt