Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olsa olsa min jae olur oda tah transferinden sonra 3 stoper konumuna düstügü icin. Kiralik olur.

Hiçbir as oyuncu satılmayacak,
Şampiyonlar Ligi arifesindeyiz,
Osimhen’i alıyoruz, Sane’yi aldık
daha Muslera ve Mertens’in yeri dolmamışken takıma takviye gerekirken kadro zaafiyeti yaratacak bir hamle yapmazlar.

azman barışı satış listesinin birinci sırasına yazanlar var.. hem 30-40 beklerler hem de takımda değersizlerdenmiş gibi davranırlar.. adam şampiyonluklarda 3-4 adamdan biri.. yerli ve 25 yaşında.. 30 gol 30 asist falan yapması lazım galiba değer görmesi için..
Yavv barış tescillilerde olsa nasıl her yerde pr yaparlardı. Ballandıra ballandıra anlatırlardi. Milli takım mahvetti barışı iş bilmez herif sürekli santrfora koydu.

Operasyonu yöneten adamdan almış direkt haberi dibine kadar sağlam diyor

Ederson,akanji,ilkay,oscar bobb ve josh acheampong bekleme keyfi...
1000040748.webp

resmi evrakları iletmemiz için bize verdikleri süreymiş dediği işte.

Satış payından vazgeçmişler. Garantileri ve belgeleri resmi şekilde bizden Pazartesi’ne kadar bekliyorlar

Yani yarına kadar aslında
Burhana göre göndermişiz şu anda inceliyorlar :asd:

Bu kadar da futbolu bilmeyin arkadaş. Ben kendimi cahil gibi hissediyorum burada.

Gs topçuları, messi ve ronaldinho dışında kimseyi 3 maç üst üste izlememişimdir. İsmi yazılan her topçuyu iyi midir diye forumda sorguluyorum. Millet citynin muhabirine kadar biliyor…!
Ben City yi de pepden dolayi yakından takip ediyorum ondan yav :d

Salai her yerde oynar renktaş. Zaniolo geçen sene kronige bağladı. Her an sakatlanabilir. 12 yabancı kuralı da dursun da diyemiyoruz. Ben zaniloyu gönderirim şahsen
Sallai her yerde oynar da, üst limiti belli bir oyuncu. Zaniolo form tutarsa takımı sırtlayabilecek kalibrede bir adam. Sallai ise belli bir sınırın üzerine çıkamaz. Hatta Sallai bana göre dümdüz bir Süper Lig oyuncusudur. Şampiyonlar Ligi'nde ekstra bir şeyler yapabileceğini hiç sanmıyorum. Süper Lig için de Sallai'ye özel yabancı kontenjanı harcamak bana göre gereksiz. Süper Lig'de zaten Sallai'nin yaptığını yapabilecek yerli oyuncular var.

Son düzenleme:
Coman geliyorsa barış veya yunustan birini saymışızdır bence buna karşıyım şahsen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt