- 2 Temmuz 2011
- 137.538
- 58.581
- 5.488
Josh 4.sagbek oldu ya şu anAchaempong ilaç olur
İNGİLİZ bek istiyoz
Heriflerde 10 tane jilet gibi bek var
Matty Cash Polonyalı taklidi yaptı MT forması için
Bek dediğin İngiliz olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Josh 4.sagbek oldu ya şu anAchaempong ilaç olur
İNGİLİZ bek istiyoz
Heriflerde 10 tane jilet gibi bek var
Matty Cash Polonyalı taklidi yaptı MT forması için
Bek dediğin İngiliz olur
Dostum barış gidiyor mecbur alışön tarafa dokanmayın rica edicem almayın kimseyi göndermeyin de
belli ki bok edeceniz çünkü
gidin kale sağ bek stoper fln alın
eis senin hayalindeki 11de topçular ortalama 7 km koşuyor zaniolo zaha coman fln :/coman süperin ötesinde bi herif
inş alırız
yok dostum gitmiyor barış falanDostum barış gidiyor mecbur alış
Kesinlikle dümdüz bir topçu. Ligde iş yapar. Ucl için de yedek durması lazım. Zaniolo çok yetenekli bir oyuncu lakin sakatlık yaşaması çok olası. Cüsse çok ağır. Ben de kalsın isterim ama yarın bi gün sakatlık yaşaması durumunda kontenjanı da işgal eder.Sallai her yerde oynar da, üst limiti belli bir oyuncu. Zaniolo form tutarsa takımı sırtlayabilecek kalibrede bir adam. Sallai ise belli bir sınırın üzerine çıkamaz. Hatta Sallai bana göre dümdüz bir Süper Lig oyuncusudur. Şampiyonlar Ligi'nde ekstra bir şeyler yapabileceğini hiç sanmıyorum.
yok dostum gitmiyor barış falan
eis senin hayalindeki 11de topçular ortalama 7 km koşuyor zaniolo zaha coman fln :/
Aklıma ilk bu geldi de ayrıldı adam Bayern'den.Thomas Müller on IG: 'Stai calmo (stay calm in Italian) - everything is still possible.
Ederson un ayaklar süper oyun kurarken vs baya övgü alır. Eller ortalama prime musleradan kötüO halde bana Ederson ve Akanjiyi yorumla
Kendisi de bilmiyor ismi bence. Bayern'den bir oyuncu demiş İtalyanca bileni nereden çıkardı acaba?İsim vermiyor, sözleşmeyi hazırlayan adamdan öğrenmiş, montellanon mt sözleşmesini hazırlayan adammış aynı zamanda osimhenin sözleşmesini de hazırlıyormuş aynı kişi
Reece James ve Malo Gusto varken sıra gelmez. Kiralayak. Güzel öneri acaba Emre Utkucan izliyo mudur PL 2 topçularını, sanmamJosh 4.sagbek oldu ya şu an
15 de ederson attıracak minimum 75 atar.Coman'ı kim üfürdü ya. Gelirse Osimhen bizim ligde 60 falan atar. Sane Coman kanatları ile