Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sallainin barışdan daha iyi yapabileceği tek şey her konuda barışdan daha kötü olması
yani ondan daha iyi kimse okadar kötü olamaz
Sallai bizim seviyemiz topçu değil oynayabileceği takımlar Trabzon Başakşehir seviyesi takımlar yönetimin kanat bulamayıp parayı gömdüğü bir adam oldu

Böyle birşeyin zaten olmasını kesinlikle istemiyoruz ama olursa buralarda taraftarlar dahil , Galatasaray'ın içindeki fosillerde klübü fena taklaya getirir. Belimiz doğrulmaz gibi duruyor. Her olasılığı düşünmek lazım. Osi özellikle son 3 maçın içindeki tavırlarıyla çok agesif ve sorumsuz görünmüştü. Rakibe olan davranış ve öfke kontrolü konusunda.
O bence sezon sonu stresi ve kalıp kalmama düşüncesi ile sergilenmiş hareketlerdi. O tarzda bir adam olmaz sezon boyu.

Skriniar falan değildir diye umuyorum bu sadece kendi kalemize attığımız gol olur çünkü. Guessand ise keşke ama onu da hiç sanmıyorum. Kmj çok iyi olur. Tahminim Coman için söylüyor da olabilir onunla Fb ilgileniyor diye haber yapmıştı çünkü ama Coman işine de karşıyım ben.

Skriniar falan değildir diye umuyorum bu sadece kendi kalemize attığımız gol olur çünkü. Guessand ise keşke ama onu da hiç sanmıyorum. Kmj çok iyi olur. Tahminim Coman için söylüyor da olabilir onunla Fb ilgileniyor diye haber yapmıştı çünkü ama Coman işine de karşıyım ben.
Bissouma bence

Bize karşı oynama ✅
Sığırprese katılım ✅
Fildişili olma ✅
Fenerin elinden alma ✅

İşte bu be adı bizle geçen en makul adam hemde agresif sert derbilerde döver rakip hücum oyuncularını 😂
Abi çok zor 3-4 kere tr ye gelmeyi reddetmişti adam hem fener isterken hem biz isteyince. O yüzden zaman kaybı yaşamayıp kiralık bir stoper hamlesine yönelmeliyiz.

yerlisiz gsden 1 bok olmaz
Yerli yine olur baya ya Eren Elmali banko Apo Kerim yine fazlasıyla süre bulacak Baris banko Yunus yine oynar bence baya rotasyonda pastadaki çilek ise Hakan Ç. olursa tadından yenmez. Geçen sezon da ilk 11deki yerli sayısı yine aynıydı

Bu arada Coman an itibariyle Bayern tarafından kesinlikle satılmayacak oyuncular arasında baya üst sırada bence. Sözleşmesi bitiyor olabilir ama Sané‘nin yerini bile bir türlü dolduramadılar. Almak istedikleri bütün kanat oyuncularından olumlu dönüş alamadılar. En son yine Sane ile aynı yaşta olan Diaz için masaya 60-70 milyona yatırıp yine red yediler. Coman‘i bırakmaları imkansıza yakın

Yerli yine olur baya ya Eren Elmali banko Apo Kerim yine fazlasıyla süre bulacak Baris banko Yunus yine oynar bence baya rotasyonda pastadaki çilek ise Hakan Ç. olursa tadından yenmez. Geçen sezon da ilk 11deki yerli sayısı yine aynıydı
Barış giderse diye yazdı onu o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt