Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eylülde elebaşı A.K. seçilmezse tarihimizin en rahat şampiyonluğuna ulaşırız

kurduğu bütün sistemler çökecek, nakit akışı problemi de yaşarlar
Seçilecek ama köpek
Saadettin saran ona yanlıcak diyolar
Aziz divanda konuşma yapacakmış
Bir de muhalefetin bir organizayonu varmış orada her şey belli olur diyolar
Gelişmeleri aktarıcam Cafercim sen rahatına bak

Seçilecek ama köpek
Saadettin saran ona yanlıcak diyolar
Aziz divanda konuşma yapacakmış
Bir de muhalefetin bir organizayonu varmış orada her şey belli olur diyolar
Gelişmeleri aktarıcam Cafercim sen rahatına bak
eğer sado R yapmazsa, fb de bizden azcık daha kötü başlasın sezona her türlü gider bence bu ali

Barış'a teklif falan yok rahatız, adı geçen isim muhtemelen Kim Min Jae ifbli taraftarlar alinin heykelini dikecek az kaldı

eğer sado R yapmazsa, fb de bizden azcık daha kötü başlasın sezona her türlü gider bence bu ali

bu sene büyük kırılma oldu

hem kendi taraftarları hem de bir ara salıncakta sallanan bjkliler artık koçun futbolu çirkinleştirdiğini söylüyor

bjkliler ile konuşuyorum ali seviyeyi yere indirdi diyorlar

Sado R yapar gibi çünkü adaylık açıklamasını yaparken (son açıklama değil ondan önceki) cabbarı eleştireceğine azizi eleştiren bir konuşma yaptı. Sanki başkan aziz

cabbara yakın yani

HEr türlü seçilir bu ........, görmüyor musun ülke narsistlere aşık insanlarla dolu

Guessand nereden çıktı ?? 😄 30 milyonu peşin istiyorlar diye biliyorum yoksa fb almıştı çoktan.

Osimhenin geldiği senaryoda imkansız o maliyetle transfer. Tek oluru barışın satılması o konu içinde pek hareket yok gibi

Sado R yapar gibi çünkü adaylık açıklamasını yaparken (son açıklama değil ondan önceki) cabbarı eleştireceğine azizi eleştiren bir konuşma yaptı. Sanki başkan aziz

cabbara yakın yani

HEr türlü seçilir bu ........, görmüyor musun ülke narsistlere aşık insanlarla dolu
Doğru ama felaket kırılgan herifler

bizim ligde aldığımız sıradan bir galibiyetten sonra bile yıkıma uğruyorlar resmen

CLden elensinler, ligde de 1 maç takılsınlar bence kesin gidecek

şu salaklara içerdeki maçı vermeseydik geçen yıl asıl o zaman gitmişti büyük fırsat teptik

bizim ligde aldığımız sıradan bir galibiyetten sonra bile yıkıma uğruyorlar resmen

şu salaklara içerdeki maçı vermeseydik geçen yıl asıl o zaman gitmişti büyük fırsat teptik
Beklentim tamamen boyle benimde , CL eleme macinda kotu skor kotu oyun, Goztepe deplasmani kotu oyun kotu skora cok eglenceli bir agustos olabilir.

Beklentim tamamen boyle benimde , CL eleme macinda kotu skor kotu oyun, Goztepe deplasmani kotu oyun kotu skora cok eglenceli bir agustos olabilir.
Bence o galibiyet, ne kadar sinir bozucu bile olsa, bizim için büyük bir nimetti.
Bu seneki şampiyonluğun temel taşlarından biri. Biz yenseydik postalanma şansı yüksekti Alinin.

Bu sene Mou çok konuşmadan başladı farkındaysan. Yönetimde konuşacak kimse de kalmadı herkes gitti. Konuşacak bir tek cabbar var. O da susuyor

Sanki sahaya odaklı gibiler. Takımı kuralım önümüze bakalım havası hissediyorum. Yapı mapı işlerini bırakmış gibiler bakalım

Ama yüzde yüz kırılganlar

Gitmez o cabbar ya hiiiiç sanmıyorum. Ülkede başarısız oldu diye gideni bırak başarısızlığı kabul eden kalmadı. Hep bahane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt