Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ıslak imza olayı da sürer böyle 2-3 gün kesin.

Osimhen, Sane vs derken garip bir şekilde şunu fark ettim, bu isimleri öyle ya da böyle iyi yöneteceğine ve şampiyonluk getireceği konusunda Okan hocaya çok güveniyorum.

Size bir soru; Ederson-Akanji-İlkay vs Osi harici bu isimler de geldikten sonra, Okan hocanın takımdan gidip yerine başka bir antrenör gelmesini ister misiniz? Sanki Pep bile gelse ligin ilk senesinde çok sıkıntı yaşar gibi hissettiriyor.

Şu an sakin bir kafayla düşününce Burhan iyi kolpa sıktı bence. Guassand olmaz neden olsun. 30 milyon istiyorlar net bir kanat değil. Barışın gittiği senaryoda. Kanat oynayabiliyor ama net kanat değil. Bissouma da olamaz çünkü orada lemina var. İlkay geldiğinde Orta saha rotasyonu da artar. İkisi de mantıklı değil. Kylie petersse Burhan iyi söveriz.
Peter walker gitti westhama.

Osimhen, Sane vs derken garip bir şekilde şunu fark ettim, bu isimleri öyle ya da böyle iyi yöneteceğine ve şampiyonluk getireceği konusunda Okan hocaya çok güveniyorum.

Size bir soru; Ederson-Akanji-İlkay vs Osi harici bu isimler de geldikten sonra, Okan hocanın takımdan gidip yerine başka bir antrenör gelmesini ister misiniz? Sanki Pep bile gelse ligin ilk senesinde çok sıkıntı yaşar gibi hissettiriyor.
Okan hocanın iyi yaptığı tek şey. Her şeyi eleştirilir ama bu isimleri türk bir hocanın yönetmesi büyük meziyettir

Barış maalesef gidecek gibi görünüyor.

Bence kafaya koymuş gibi.

Keşke kalsa ama dün de TRT de ben ve takım arkadaşlarım seneye TRT’deyiz der misin deyince demeyip ilk sonra seneye TRT’deyiz demiş.

Coman olacaksa bundan dolayı olacak .

Screenshot_20250718_121910_Chrome.webp

Öyle olsa Napoli neden Fb'ye €19m verdi. Belki bir miktar hülle vardır bonserviste ama €8m de olamaz yani
Bu görüşmeler olurken bizim ve Porto ile ilgili çıkan haberler böyleydi. Fener uğraşıp da bunu yükseltmiş olabilir. Dediğin gibi biz bu transferin üzerinde çok da durmamışız zaten, farklı hedeflerimiz varmış.

Hayir

Ama okan hocanin altyapiyi kullanmaya/kalkindirmaya oncu olmasi lazim. Surekli transferle donmez bu dunya.

Avrupaya da odaklanmali . Bu sezon bunun sinavini verecek yeni format CL ile

kolpgünden uçak postu gelene kadar ümitlenelim sonra üzülürüm

Barış maalesef gidecek gibi görünüyor.

Bence kafaya koymuş gibi.

Keşke kalsa ama dün de TRT de ben ve takım arkadaşlarım seneye TRT’deyiz der misin deyince demeyip ilk sonra seneye TRT’deyiz demiş.

Coman olacaksa bundan dolayı olacak .
Barış giderse çok üzülürüm… saçma sapan bir takıma gideceğine burada kalmalı. Ulan artık Avrupa dan geliyorlar bu takıma 25-30 arası… salaklaşmasın… biz Galatasaray ı dünyanın ilk 5 kulübü arasına sokma vizyonu ile yola devam ederken kıytırık takımlara sırf Avrupa da diye gitmek saçma…

Nelsson un terbiyesizligi sapka mesaji mi...

Boyle bir abukluk var midir gercekten yav

Hayir

Ama okan hocanin altyapiyi kullanmaya/kalkindirmaya oncu olmasi lazim. Surekli transferle donmez bu dunya.

Avrupaya da odaklanmali
. Bu sezon bunun sinavini verecek yeni format CL ile

1) Kesinlikle altyapı olayına katılıyorum. Bu sene özellikle Türkiye kupası falan derken bi 10 maç Arda Ünyay, Ali Turap, Efe Akman ve Berat'ı adam akıllı izlemeliyiz. ŞL'de 1-2 maç son 10-15 dk oyuna girebilirler. TSL'de zaten oynasınlar. Ligde de hiç yoktan bi 5-6 maç en az 45 dk izleyelim. (Metehan'ı saymadım zaten geçen seneden beri forma giyiyor)

2) CL'de ne olursa olsun ilk 24'e girmeliyiz. Ondan sonrası fikstür şansı artık. Şans yaver gider çeyrek finalleri görürüz. Ya da daha bismillah ilk turdan PSG de gelir elenebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt