Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.185
- 39.956
- 3.013
Bunlar daha önceden yoksa yuhh bu yönetime yuhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cidden bir erkeğe bu şarkıyı armağan mı ediyorsunOsi'ye armağan bu parça
Ой, що то за хлопець, як зветься
Що до мене гарно сміється
Я б його любила душею, душею
Якби він назвав мя своєю
Я б його любила душею, душею
Якби він назвав мя своєю
-------------------------------------
Oh, bu adam da kim, adı ne
Bana ne güzel gülümsüyor
Onu tüm ruhumla seveceğim, tüm ruhumla
Beni adımla çağırırsa
Onu tüm kalbimle seveceğim, tüm kalbimle
Beni adımla çağırırsa
Zevklecidden bir erkeğe bu şarkıyı armağan mı ediyorsun
Keramettinim Ederson ile ilgili Here We Go demişsin, biraz detay verebilir misin, heyecanlandıkOsimhen Galatasarayın futbolcusu
Patlamazsa seni 1 yıl atayım mıDostum ederson işi patlarsa kendine 1 ay ban atarmısın
Gene mi basladinhere we go bugün değil.
Bizde bilgi olmazGene mi basladin![]()

Elbette öyle ama ben yine de hem bu paranın doğru yönetildiğini düşünmüyorum hem de Allah korusun başarısız bir sezondan sonra bu kadar yüksek maaşlı adamlardan çıkmanın çok zor olacağını düşünüyorum. Bu işin sonu bence iyi değil gibi eninde sonunda FFP bir yerden yakalar bizi yakalar gibi geliyor.Etebo varken futbol takımının bütçesi 40 m euroydu şu an 250 m euro
Artan gelir seviyesinden bağımsız okumak doğru değil mevcut durumu. ŞL gelirinden bağımsız 200 m euro gelirin var.
büyük günah işlemissin dostum tövbe etBugün fal baktirdim fal bakan kız içinde seni rahatsiz eden bir olayın yavaş yavaş çözüldüğünü söyledi Osimhen diyemedim![]()
Atam Akanji İsviçre Milli Takımıyla Afrika kupasına giderse, Abdülkerim e kalıyoruz sol stoperde bu yüzden riskli bir transfer olabilir, yanlışım varsa düzeltBizde bilgi olmaz![]()
Yalan mı doğru mu bilemeyiz de niye ezdin çocuğu yaşından dolayı?
Bunlar daha önceden yoksa yuhh bu yönetime yuhh