Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-2lik son dk golu ile kayseri galibiyeti sonrası falcao+lemina+ andone gibi nöbet var mı?yok...

Ben eylul 2019 nöbetine gidiyorum

Osi'ye armağan bu parça

Ой, що то за хлопець, як зветься
Що до мене гарно сміється
Я б його любила душею, душею
Якби він назвав мя своєю
Я б його любила душею, душею
Якби він назвав мя своєю

-------------------------------------

Oh, bu adam da kim, adı ne
Bana ne güzel gülümsüyor
Onu tüm ruhumla seveceğim, tüm ruhumla
Beni adımla çağırırsa
Onu tüm kalbimle seveceğim, tüm kalbimle
Beni adımla çağırırsa
cidden bir erkeğe bu şarkıyı armağan mı ediyorsun

Etebo varken futbol takımının bütçesi 40 m euroydu şu an 250 m euro

Artan gelir seviyesinden bağımsız okumak doğru değil mevcut durumu. ŞL gelirinden bağımsız 200 m euro gelirin var.
Elbette öyle ama ben yine de hem bu paranın doğru yönetildiğini düşünmüyorum hem de Allah korusun başarısız bir sezondan sonra bu kadar yüksek maaşlı adamlardan çıkmanın çok zor olacağını düşünüyorum. Bu işin sonu bence iyi değil gibi eninde sonunda FFP bir yerden yakalar bizi yakalar gibi geliyor.

Dediğim gibi artık çokta düşünmüyorum anın keyfini yaşıyorum. Bir daha nerede Osimhen tarzı forvetim olacak da bende onu izleyeceğim...

bu arada
1752845240040.webp

Bunlar daha önceden yoksa yuhh bu yönetime yuhh

yoktu tabi ya. sonra neden topcu yetişmiyor memlekette. profesyonel sözlesme yapan genclerde bile geleceklerinden emin değil ki. adam baska bir isle mi ugrassam, okula mı devam etsem yoksa risk alıp futboldan mı gitsem muallağında işin. basak dönemi kerem de benzer sorunlar yasıyormus. adam bilmem kaç km yol yapıyorduk tesise ulasabilmek için diyordu. üstüne mobing söylentileri var. ki keremde sütten çıkmıs ak kasık değildir. sonra alt lig yapıp bize geldi işte. yüzde kaçıdır böyle oyuncular bu sektörün binde biriyse iyidir bak. sen hocasına da diyetisyeni de piskolojisini de oturtman lazım ilk etap da ki aklı basında ne istediğini bilen topcular yetistirebil. sonra parayı bulunca götü bası dağıtıp ilk maasıyla ferrari almasınlar. tabi bunlar da hep para. futbol hariç kaynak yok. gerisi nerdeyse sıfır yatırımla zarar. kendi kendini dahi döndüremeyen branslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt