Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi here we go artık valla pst falan bekleyemem imha edecem kendimi

Tr de Ederson'un oyun kuruculuğu işe yaramaz diyenler Günay'ı geçen sene izlememişler herhalde. Günay geçen sene hemen hemen her maçta istediği şekilde oyunu açabilen paslar atabiliyordu. Ederson bunu 1-2 gömlek ileriye taşıyacak adam. He Icardi en uçta olur, kanadında ziyech-zaha olursa istersen kaleye Zidane'ı koy yine faydasi olmaz o ayrı.

Kontra atak savusturma mevzusunda da libero kaleci olarak olabilecek en iyi isimlerden biri Ederson

Reis kaleciliği için orkun uşaktan hallice deniliyor forumda, sen bilirsin aslı astarı var mı?

Not: cityde kaleciye iş düşmediği için hiç dikkat etmedim
ben gs maçı dışında izlemiom ki. ama yani cityde bu kadar sene oynamak mental olarak da kolay degil. ve yediği pozisyonların oranı da city'nin oyununu düşününe şaşartcı degil. maaş bonservise bakar yaw bakalım. emre özcan geçen günkü programda ikna etmişti bni

Osi'yi alacak paranız yok vs denmişse ona gönderme yapılıyordur ama ben de hoşlanmam böyle bir şeyden

Öyle bir şey denmişse Osi yi uçaktan indirmek yeterli cevaptır..

Karşındaki kitle zaten bunu istiyor.. Muhatap alınmak, dalaşmak, didişmek.. Bundan anlıyor..

Ederson da Icardi gibi şeytan tüyü var, gelirse marketing açısından da ciddi katkısı olur.

Benim anladigim denklem su:

50 M pesinat > BB ciksii > teminatlar > resmi osimhen

Gerci teminatlari cozdukte...bende corba oldu bu isler ya

Osi'yi alacak paranız yok vs denmişse ona gönderme yapılıyordur ama ben de hoşlanmam böyle bir şeyden
Dediyse dedi sonuçta zaten alarak cevabını herkese vermiş oluyoruz. Doğrudan şu kulübü muhatap almamak gerekiyor artık. Bizim kalibremizde değil diyorsak bunu iliklerine kadar hissettirmeliyiz

Şu yakup yasaklasak mi artık.herif akanji 2.veya 3.sirada olabilir diyo

Kim min jaeye uzak doğu bağlantısından ötürü 30 milyon isteniyomus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt