- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
Hadi here we go artık valla pst falan bekleyemem imha edecem kendimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ederson üst üste kurtarış yapamıyorsa kaleye top gelmemiş demektir SergenimEderson ust uste kurtarış yapamıyorsa inter macinin son yarım saatinde yaptıkları neydi peki
Türkceye ne olduSolo il Gala dışında başka bir şey yazmaya gerek yok twitterda. Şu paylaşımı yap otur izle.
ben gs maçı dışında izlemiom ki. ama yani cityde bu kadar sene oynamak mental olarak da kolay degil. ve yediği pozisyonların oranı da city'nin oyununu düşününe şaşartcı degil. maaş bonservise bakar yaw bakalım. emre özcan geçen günkü programda ikna etmişti bniReis kaleciliği için orkun uşaktan hallice deniliyor forumda, sen bilirsin aslı astarı var mı?
Not: cityde kaleciye iş düşmediği için hiç dikkat etmedim
Arada olur ölyeTürkceye ne oldu
Globale açildikTürkceye ne oldu
Osi'yi alacak paranız yok vs denmişse ona gönderme yapılıyordur ama ben de hoşlanmam böyle bir şeyden
İşve cilve ve marketing diyince de sen be AzizimEderson da Icardi gibi şeytan tüyü var, gelirse marketing açısından da ciddi katkısı olur.
Bizim insanımız bu tarz profilleri sever Onurum vezir parmağımİşve cilve ve marketing diyince de sen be Azizim![]()
Dediyse dedi sonuçta zaten alarak cevabını herkese vermiş oluyoruz. Doğrudan şu kulübü muhatap almamak gerekiyor artık. Bizim kalibremizde değil diyorsak bunu iliklerine kadar hissettirmeliyizOsi'yi alacak paranız yok vs denmişse ona gönderme yapılıyordur ama ben de hoşlanmam böyle bir şeyden
50 M u faizde 2 gün daha işletip pazartesi here we go diyebilir miyiz Canım mali müşavirimBenim anladigim denklem su:
50 M pesinat > BB ciksii > teminatlar > resmi osimhen
Gerci teminatlari cozdukte...bende corba oldu bu isler ya