Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madrid 60M'luk Konate'yi bir senesi kaldi diye 25M'a bitirmeye calisiyormus. Olucu Perez.

ulan bu bjk gedson un yüzde ellisini almış diğer kısmını da gidip biz alsak mesela ne oluyor
Amaç ne bu transferdeki ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi. Sözleşme bitti bonservis falan kalmadı ortada uçup gidiyor mu topçu iki kulüpten de

Yerli basın çakıldı yine. Sommer diyip duruyordular.

ederson stoper ilkay osimen

bunlari alip kapatiriz herhalde transferi

ulan bu bjk gedson un yüzde ellisini almış diğer kısmını da gidip biz alsak mesela ne oluyor
Amaç ne bu transferdeki ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi. Sözleşme bitti bonservis falan kalmadı ortada uçup gidiyor mu topçu iki kulüpten de

%50sini almıo hepsini alıo ama kaça satarsa satsın yarısını benfikaya veriyor

Monaco'da stoper oynatmışlar da Singo Torino'da sağ kanat bek oynuyordu. Bize gelse sağ bek oynatır hoca. O değil bu profilde sağ bek istiyorsak Sildillia kelepire gitti PSV'ye. Gayet denenebilirdi.

kaç para bu sinbad 15 flnsa girişelim
ederson 3
sinbad 15
başka ne lazım sağ bek ama daha isim bile çıkmadı h'ğmna

Monaco Jakobs konusunda zorunlu satın alma şeklinde bize vermişti, Singo konusunda da maliyetten bağımsız aynı şekilde alınır diye düşünüyorum, Singo baya iyi oyuncu bu arada sağ bek oynar bizde

Sırf biz alamayalım diye ahmet bulut öyle bir formül üretmişti zamanında bjk için. Şerefsiz herif gidip rizeye kiralamıştı bi de iyice ezmek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt