Gorkem Turkyilmaz
Kırmızı Üye
- 17 Eylül 2018
- 1.863
- 1.665
- 1.198
Zaten zor transfer
Ilginc sekilde Man city forumlari buranin aksine Akanji gitsin diyenle dolu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten zor transfer
Orada psg ile pazarlık çilesi olmamıştı pek ama dediğin mesele olmuştuIcardi ile 9 Temmuz'da anlaşıp 30 Temmuz'da Türkiye'ye getirmiştik. Gerçi o biraz da Wanda'nın rahatsızlığı sebebiyleydi ama burada da ADL ile uğraştık farklı bir karın ağrısı. Bu gece netleşmezse önümüzdeki haftaya kalır muhtemelen.
Hocam olursa olur, gerek yok hiç. Milyonları çeviren biz değiliz.Yaa hayırlısı ile şu osimhen bir açıklansın ben ömrümde böyle bir süreç görmedim 2015 den beri buradayım 10 senedir en kasvetli nöbet
Şuan bunu ben diyorum biraz ironi olacak tabi Yok abi olması şart olması elzem momentum kaçmaması lazımHocam olursa olur, gerek yok hiç. Milyonları çeviren biz değiliz.Şuan bunu ben diyorum biraz ironi olacak tabi
![]()
Koşun haber getirdim
Normal. Geçtiğimiz sene aşırı hata yapıyordu.Ilginc sekilde Man city forumlari buranin aksine Akanji gitsin diyenle dolu.
Sallamıyordur sanırım yawBu kim yav

Ederson'u alırsak kalite ve tecrübeyi bir arada alıp kaleyi emin ellere teslim etmiş oluruz.Ederson yerine alabileceğimiz makul bons'lu kaleci yok gibi. Ancak kaleci konusunda karavana atmamak da elzem. Ederson karavana olur mu?
Ilginc sekilde Man city forumlari buranin aksine Akanji gitsin diyenle dolu.
Koşun haber getirdim
Bir kaç gün sürebilir diyorlar. Haftaya kaldı yaniulan hadi artık şu osimhen işi bitsin bu gece,, 1 haftadır uyku düzenim bozuldu
biz niye akanji gitsin diyelim rdasIlginc sekilde Man city forumlari buranin aksine Akanji gitsin diyenle dolu.