Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi ile 9 Temmuz'da anlaşıp 30 Temmuz'da Türkiye'ye getirmiştik. Gerçi o biraz da Wanda'nın rahatsızlığı sebebiyleydi ama burada da ADL ile uğraştık farklı bir karın ağrısı. Bu gece netleşmezse önümüzdeki haftaya kalır muhtemelen.
Orada psg ile pazarlık çilesi olmamıştı pek ama dediğin mesele olmuştu

Yaa hayırlısı ile şu osimhen bir açıklansın ben ömrümde böyle bir süreç görmedim 2015 den beri buradayım 10 senedir en kasvetli nöbet
Hocam olursa olur, gerek yok hiç. Milyonları çeviren biz değiliz. :asd: Şuan bunu ben diyorum biraz ironi olacak tabi :ROFLMAO:

Osimhen ve ederson transferlerinden biri açıklansın da bir sevinelim. kaç gündür bekliyoruz.

Ederson

IMG_1352.webp

Singo veya benzer birini alırsak dörtlü oynadığımız sürece ana planda sağ bek oynar. Stoper ayrıca Akanji veya başka birilerini alırız gibi geliyor. Çift forvet + üçlüye dönünce de sağ bekteki direkt sağ stoper olarak devam eder. Sistemin işleyişi çok değişmemiş olur. Fizikli, güçlü, atletik, defansif zaafı olmayan ama ileri geri çalışacak temposu da olan bekleri istiyoruz. Sol tarafta defansif zaafı olan ama iyi bindiren iki bekimiz var. Sağa stoper özellikli (ama Kaan gibi ağır değil) sağ bek arıyoruz. Geçen sene bi ara adı geçen Chalobah da benzer profildi mesela.

Singo yu isterim.ben yas da iyi. Defans sag bek oynar. Pahaliymis yav ama

Ilginc sekilde Man city forumlari buranin aksine Akanji gitsin diyenle dolu.

yauv o city biz gs

onlara göre kötü
bize gelince iyi işte

citynin kabız futbolundan futbolcularada illalah geliyordur bir zaman sonra

akanji gibi adamı nereden bulacağız

ismi çıkanlar içinde bize cuk diye oturacak tek adam

hızlı akıllı iki ayağınıda iyi kullanan bir sdam akanji
tam davinsonun yanına cuk oturacak adam

ulan hadi artık şu osimhen işi bitsin bu gece,, 1 haftadır uyku düzenim bozuldu

Abi sezon başlasın da ben SAÇ’ın Osşmhen 75 etmez falan diye yorumlarını dinlemek istiyorum artık yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt