Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
40 milyona satsak 36 biz 4 onlar alacak. Adam tam hıyar çıktı

Teminattan falan bahsedilmiyor demek ki orada sorun yok. Napoli satıştan %10 biz kardan %10 diyormuş tek sorun bu kalmış. Bence kardan payı %15-20 yapıp ortak noktada buluşulabilir. Hayırlısı bekleyeceğiz artık.

Yüzde işi de karara bağlanmıştır Fabrizio'nun iş bittikten önceki son tweetiydi bu yarın here we go gelir.

Kardan oranı artırıp bitirelim artık. İngilterede lpool newcastle fılan bişeyler olabilir her an

Ya sokucam payiniza verin iste ulan.En basindan beri adam ne istiyosa kabul ettirdi zaten.Siz pazarlik yaptiginizi felanmi saniyonuz insani zivanadan cikartmayin yahu.

Yarın akşama doğru bu iş biter, güney İtalya’da yaşayanlar tembel adamlar siesta falan derken akşam ederler günü

Davinson bu takımın bayrak adamlarındandır satılması dahi teklif edilmez ben zaten girmek istediğinize sanmıyorum

davinson değilde karısı como dşye ölüp bitebilir

hollywood yıldızları orada yaşıyır diye hepsi seviyor orayı

geçen yazdım küçümsedinizde gerçekler bunlar

sonradan görme tüm kadınlar como aşığı

bişi diyimi bunların karın ağrısı tamamen italyaya bir takıma hülle yapacağımızı düşünmeleri , osimhen nasıl gsyi bu kadar isteyebilir , gs osimhene nasıl bu kadar para verebilir diye inanmıyolar bile
satıştan kar , 2 yıl italyaya satılmamam koydurdukları maddeler çok açık
bizim bu heriflerle kanki olup 25 peşin+25 taksit 3 yılda osimhen satılamaz şerhi koysaydık güle oynaya verirlerdi 50 ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt