Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbnin en son oyuncu satmasi gerekiyordu skrinar ve asensio icin

ağustos ortasi arabistan mevzu olabilir hakan icin ya da bizi bekler 1 ay guzelcene

Evet sistemde çok iyi bir dişli oldu ama izleyerek görülüyor ki öyle dünyanın en iyileri seviyesinde bir oyuncu değil; zaten tam "galiba en iyi orta sahalardan biri" denecek oldu, çat sonraki sezon düştü oradan...
Buna en basit örnek zaten Simone ve Klopp'un parlayan yıldızları, satılan fiyatların yarısına geri çekiyorlar çünkü o adamlar o sistemlerde yıldız, dışarıda yetenekli oyuncular fakat ciddi düşüş ve hayal kırıklığı yaratıyorlar.:)

Hakan bilal kutiualpin muhalif olduğu yönetim icin rt atmasi falan planlı gibi
serhat akının gece yarısından sonra twit atmasi falan 19 temmuz şenlikleri ve gündem değiştirme çabası duruyor

Zaten güvenilir olmadığını söyledim ama Serhat Akın fenerde düzgün konuşan ender sporcu yorumculardan bakalım göreceğiz gitti mi gitmedimi
Transfermarkt için güvenilir değil yazmışsınız ona istinaden yazmıştım. O bölüm tamamen bambaşka bir işleyişe sahip, orada forumda yazanların girdiği haberler üzerinden yüzde oluşturuluyor demek istemiştim. Güvenilirlikten de öte bir anlamı ve işlevi yok o bölümün.

Hakan konusunda da katılıyorum, Serhat'tan beklenemeyecek netlikte bir transfer haberi ancak Keramettin adminin de dediği gibi tamamen gündemi meşgul etmeye yönelik bir hamle gibi görünüyor. Aksi durumda da Galatasaray taraftarının bunu çok büyütmemesi gerekiyor. Her fırsatta Galatasaray ve Fatih Terim diyen bir adamı transfer etmek isteyen onlar, onlar düşünsün, sorgulasın. Bizlik bir şey yok

Söylemek istemiyorum ama..

hakan gs haberinide ilk serhat akından duymustuk

@Murat Kara

602299cd388486f4cfea261eda4a6189.jpg

Yahu ne Hakan ı arkadaş!!

Osimhen bitme noktasına gelmiş, söylenenlere göre Ederson müspet bir ivme kazanmış.. Bizim derdimiz, eksiğimiz Hakan mı yahu??

Maliyetlerinden, yaşlarından bağımsız Hakan mı, İlkay mı deseler 100 kere İlkay derim..

Başka yere gidecekse de gider, ne yapalım yani!!

Gelmeyin şu eziklerin oyununa yahu!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt