Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun yıllardır has cimbomlu yerli oyuncu doğru dürüst yokken yabancılarda daha fazla var enteresan şekilde. Demekki yerli topçularda bir karakter sıkıntısı var

Bu eğer Hakan'ın evvelsi sezonunda yazılmış bir haberse ve bu veriler tek sezonluk bir dataya dayanıyorsa; iyi bir sistem içinde parlayarak peak bir sezon geçiren Hakan için geçici bir anomaliden ibaret bence. Yok eğer uzun vadeli datayla daha genel bu sonuca ulaştılarsa o endeks son derece başarısız bir endeks demek ki.

Yerli-yabancı derdi olmasa ve Inter'den istediğin oyuncuyu al, 1 sene GS'de kiralık oynayacak deseler. Hakan'dan önce Bastoni-Barella-Dimarco-Dumfries-Sommer alırım. Lautaro ve Thuram'ı çok aşırı beğenmiyorum ama Osimhen ve Icardi olmasa onları da düşünürüm.
Sommer'si almazdım 36 yaşında kaleci yarını ne olacağı belli değil 1 sene sonra tekrar kaleci telaşı :asd:

Hakanın bize değilde fenere gitmesine çok sevinirim. En az 20 milyonluk kazık ve durgun bir ortasaha. Süper olur.

Yani bjk hakan'a 30 veremezdi geri dönüşü olmadığı için, biz de vermeyiz. Bir tek dede parasının üstüne konan kompleksli şımarık zengin çocuğu verir
bjk daha caresiz ama. hem orta sahalari bombos hem biz de buyuk takimizi ispatlamaya calisiyorlar. hakan'i isterlerdi.

Dostlar hakana verilecek 20 bonservis milota harcansın uçurur takımı

Torreira ve lemina sara olmuyor oraya milot gibi bi herif lazım

Hakanlı varyasyonlar ya savunmada ya hücumda yavan kalıyor

Yazdığın topçunun Yunus'u kesebileceğine inanıyor musun.

Hakan falan umurumda değil de 10 senedir şöyle cimbomluyum böyle cimbomluyum diyip kulüp kulüp gezmeleri yok mu. Sonra da elbet bir gün formayı giyeceğim diye de hayal satıyorlar ona kuruluyorum.
Ama para için ama başka sebeplerle 24 yaşındaki adam çat diye 1 hafta içinde gitti adamlara bir şekilde. Çıktı anlattı da durumu. Hani lan nerede sizin adamlığınız kaypak herifler biz sizden bize hayal sadakası mı bekliyoruz da ağzınızdan sürekli uydurma bir transfer hikayesi yazıp duruyorsunuz.

yabanci hayranligini birakalim

Hiç de öyle bir tavrım yoktur. Barış-Yunus yerine yabancı kimseyi istemiyorum mesela. Aktürkoğlu'nu da bizdeyken en sövüldüğü dönemde bile savunurdum. Hakan'ın parlayışı yerini bulduğu bir sistem içerisinde tek yıllık bir zirve yapıştan ibaret ve dediğim gibi takımında çok daha değerli ve mevkisi için istisna topçular var.

Dumfries en iyi 5 sağ kanat beklerden, Dimarco en iyi 5 sol kanat beklerden, Barella en iyi 10-15 merkez orta sahalardan, Bastoni de en iyi 10 stoperden biri.

Olay hakanın da bize gelmesi değil. Koca almanya var arabistan var nereden çıktı bu illa Türkiye transfer olacağım sevdası kardeş. Düne kadar bu ligi düşüş olarak görüp en tepede oynayacağım diyen adamdın. Yok mu en tepeden bir kulüp yani.

Defansif kısmı artık taktik ve sistem çözecek ,taktik diziliş formasyondan bahsetmiyorum. 3 oyuncunun hepsinin defansif olmasının anlamı yok bu arada veya 2 defansif 1 adet 8 no olmasına da gerek yok. İleriye çıkarken yaptığımız top kayıpları içimize ediyor bizim ya da bir türlü final pası çıkarmamamız. Yediğimiz gollerin geneli böyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt