Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Ulan şu osi işi bitsin artık ne çingene bi yermiş bu napoli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sommer'si almazdım 36 yaşında kaleci yarını ne olacağı belli değil 1 sene sonra tekrar kaleci telaşıBu eğer Hakan'ın evvelsi sezonunda yazılmış bir haberse ve bu veriler tek sezonluk bir dataya dayanıyorsa; iyi bir sistem içinde parlayarak peak bir sezon geçiren Hakan için geçici bir anomaliden ibaret bence. Yok eğer uzun vadeli datayla daha genel bu sonuca ulaştılarsa o endeks son derece başarısız bir endeks demek ki.
Yerli-yabancı derdi olmasa ve Inter'den istediğin oyuncuyu al, 1 sene GS'de kiralık oynayacak deseler. Hakan'dan önce Bastoni-Barella-Dimarco-Dumfries-Sommer alırım. Lautaro ve Thuram'ı çok aşırı beğenmiyorum ama Osimhen ve Icardi olmasa onları da düşünürüm.

5 milyon mu ne sıktıydı ama o zamanki 5 milyon şimdinin 50si falandır muht.Olsun onada 10 sıkmıştır
bjk daha caresiz ama. hem orta sahalari bombos hem biz de buyuk takimizi ispatlamaya calisiyorlar. hakan'i isterlerdi.Yani bjk hakan'a 30 veremezdi geri dönüşü olmadığı için, biz de vermeyiz. Bir tek dede parasının üstüne konan kompleksli şımarık zengin çocuğu verir
Yazdığın topçunun Yunus'u kesebileceğine inanıyor musun.Dostlar hakana verilecek 20 bonservis milota harcansın uçurur takımı
Torreira ve lemina sara olmuyor oraya milot gibi bi herif lazım
Hakanlı varyasyonlar ya savunmada ya hücumda yavan kalıyor
Bjk için 31 yaşında adama 30 milyon vermek büyük salaklık olurdu ama malum takım zaten holding parası harcadığı için çok koymaz.bjk daha caresiz ama. hem orta sahalari bombos hem biz de buyuk takimizi ispatlamaya calisiyorlar. hakan'i isterlerdi.
O azmana çok bulduğu parayı sırf kompleksten hakana verdiysefb bissouma alacağına hakan alsın dienler
yabanci hayranligini birakalim
Sommer'si almazdım 36 yaşında kaleci yarını ne olacağı belli değil 1 sene sonra tekrar kaleci telaşı![]()
Yunusla eşit görürüm, ikisi 10 noda iyi rotasyon olur, sara lemina torreira berkan da 6-8i çevirirYazdığın topçunun Yunus'u kesebileceğine inanıyor musun.
koyar. bu muhabbet dogruysa bike bence almayacaklar hakan'i.Bjk için 31 yaşında adama 30 milyon vermek büyük salaklık olurdu ama malum takım zaten holding parası harcadığı için çok koymaz.
Defansif kısmı artık taktik ve sistem çözecek ,taktik diziliş formasyondan bahsetmiyorum. 3 oyuncunun hepsinin defansif olmasının anlamı yok bu arada veya 2 defansif 1 adet 8 no olmasına da gerek yok. İleriye çıkarken yaptığımız top kayıpları içimize ediyor bizim ya da bir türlü final pası çıkarmamamız. Yediğimiz gollerin geneli böyle.Dostlar hakana verilecek 20 bonservis milota harcansın uçurur takımı
Torreira ve lemina sara olmuyor oraya milot gibi bi herif lazım
Hakanlı varyasyonlar ya savunmada ya hücumda yavan kalıyor