Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk için 31 yaşında adama 30 milyon vermek büyük salaklık olurdu ama malum takım zaten holding parası harcadığı için çok koymaz.

Aynı holding ödüyor devre arası musrati muçi alayını koçlar ödedi. Stada isim bulamadılar koçlar ödedi yine:) yıllar once feyyaz bunları satıp fnere gitti çeki yazdırdı onuda koçlar ödedi sonra ağlıyorlar parayı nereden buluyorsunuz diye? Siz koç olmasa şuan eses ile aynı ligteydiniz.

Bunlar acayip onursuz insanlar cidden acıyorum artık yav

Herifin baya gsli olduğu aşikar bunu bile bile kovalamak acayip utanç verici. Ben yemin ederim hayatta istemezdim, berke nuoer olsa istemem mesela.

Bu yüzsüz herifler ftyi bile ister şampiyon olacaklarını bilseler

Görünen o ki bonservisi alabilirlerse gidecek. Cok ilginç, hic ihtimal vermezdim. Yıllarca Gsliyim diye gez ondan sonra fenerle pazarlık yap. Bizimkiler kesinlikle bu isin icine girmemeli. Sana fenerde mutluluklar dileriz diyip kapatalim.
Bu hakanın italya mevzusunda bir iş var alel acele kaçmaya çalışıyor italya'dan. Bu mafya söylentileri ciddi herhalde.

Bu singo da stoperleşen sağ bekmiş. Okan hoca sağ beke hep aynı profilleri istiyor. Sağ açık sane olmayacak gibi bence. Sanki barışı orada daha çok kullanacak gibi

Olay hakanın da bize gelmesi değil. Koca almanya var arabistan var nereden çıktı bu illa Türkiye transfer olacağım sevdası kardeş. Düne kadar bu ligi düşüş olarak görüp en tepede oynayacağım diyen adamdın. Yok mu en tepeden bir kulüp yani.
Çocuğu olacakmış sanırım o yüzden Türkiye’ye gelmek istiyor.

Bunlar acayip onursuz insanlar cidden acıyorum artık yav

Herifin baya gsli olduğu aşikar bunu bile bile kovalamak acayip utanç verici. Ben yemin ederim hayatta istemezdim, berke nuoer olsa istemem mesela.

Bu yüzsüz herifler ftyi bile ister şampiyon olacaklarını bilseler

80 lerden bu yana ali şen dahil alayı böyleydi benim çocukluğumda fner 13 bizim 10’ du sanırım şamp sayısı değişmemeleri daha iyi iann 30 tane adam sayarım tanjular vs değmez şimdi ama zihniyet hep buydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt