Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
hakan gündem olmayı seviyor belli ki
bir falsosunu daha keşfettik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoruluyorum abi. Okumak bile bazen yoruyor.daha çok yazmalısın
Yapabilir belki ama daha cok Ake yapiyordu o isi citydeakanji sağ bek de oynar mı ihtiyaç olunca
hoca belli ki sapan bek/sağ stoper fikrini sol stoperin önüne geçirmiş hem oyun içinde asimetrik 5+5i sağlamak hem de dizilişi değişikliğinde kolay kullanmak için
Milanı satıp para için intere geçen adamdan ne hayır gelirhakan gündem olmayı seviyor belli ki
Milanı satıp para için intere geçen adamdan ne hayır gelir
Yarın öbür gün para için fbsine gidip fb formalı çocukluk fotosu bulur
Yalnız o konforu bulacağını sanmasın, ilk düşmesinde ne dalak ne böbrek bırakır fb camiası
akanji sağ bek de oynar mı ihtiyaç olunca
hoca belli ki sapan bek/sağ stoper fikrini sol stoperin önüne geçirmiş hem oyun içinde asimetrik 5+5i sağlamak hem de dizilişi değişikliğinde kolay kullanmak için
sanki gelmk istedi de bizim Hain başkan almamıştı diye hatırlıyorumHakan Galatasaray’ı bu kadar istiyorduysa 2021’de 27 yaşında serbest statüde iken neden gelmedi de İnter’e gitti?
31 yaşında futbolun son demlerinde iken mi insanın aklı başına geliyor?
Fener’le görüşme yapmış olması bile zaten bu işin oluru varsa da olmaz hale getirdi
Galatasaray’ın şu şartlarda onun bonservisini ödeyecek bir durumu yok.
Sonuna kadar direnseydi belki olurdu ama artık iş işten geçti.
Yapabilir belki ama daha cok Ake yapiyordu o isi cityde
Akanji cok guzel top cikariyordu ama defanstan. O hususta epey iyi
Gerci gecen sezonun yarisini izlemedim Pep beni soguttu cok
Devrik 3lumsu bir sey iste aslinda bence de , hucum ve defansa gore degisen.normalde hocanın fikrini anlıyorum ama pavard ismi daha buna uygundu mesela
4lü sağ beki top bizdeyken biraz içeri sokup bekletecek sol beki çıkaracak belli ki
Okan'ın bu kadar sofistike fikirleri olduğunu düşünmen bağırttı doğrusu