Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akanji sağ bek de oynar mı ihtiyaç olunca

hoca belli ki sapan bek/sağ stoper fikrini sol stoperin önüne geçirmiş hem oyun içinde asimetrik 5+5i sağlamak hem de dizilişi değişikliğinde kolay kullanmak için
Yapabilir belki ama daha cok Ake yapiyordu o isi cityde

Akanji cok guzel top cikariyordu ama defanstan. O hususta epey iyi

Gerci gecen sezonun yarisini izlemedim Pep beni soguttu cok

hakan gündem olmayı seviyor belli ki

bir falsosunu daha keşfettik
Milanı satıp para için intere geçen adamdan ne hayır gelir

Yarın öbür gün para için fbsine gidip fb formalı çocukluk fotosu bulur

Yalnız o konforu bulacağını sanmasın, ilk düşmesinde ne dalak ne böbrek bırakır fb camiası

Milanı satıp para için intere geçen adamdan ne hayır gelir

Yarın öbür gün para için fbsine gidip fb formalı çocukluk fotosu bulur

Yalnız o konforu bulacağını sanmasın, ilk düşmesinde ne dalak ne böbrek bırakır fb camiası

keşke gitsede mou hakan kavgası izlesek ayçekirdeği yiyerek

tuzak bunlar tuzak

uğurcan
altay
hakan
ilkay

ALLAHIM SEN BİZİ KORU BU TUZAKLARDAN

Hakan Galatasaray’ı bu kadar istiyorduysa 2021’de 27 yaşında serbest statüde iken neden gelmedi de İnter’e gitti?

31 yaşında futbolun son demlerinde iken mi insanın aklı başına geliyor?

Fener’le görüşme yapmış olması bile zaten bu işin oluru varsa da olmaz hale getirdi

Galatasaray’ın şu şartlarda onun bonservisini ödeyecek bir durumu yok.
Sonuna kadar direnseydi belki olurdu ama artık iş işten geçti.

Hakan çok seviyorsa Galatasaray’ını 27 yaşında gelseydi bedelsiz.Çok seviyorsa eğer 1 milyona oynasın bizde bonservis verelim.Çok seviyorsa bonservis işini halledip gelsin.Ne kadar kolay ya sevmek öyle.Fedakarlığa gelince yok kimse ortada.

akanji sağ bek de oynar mı ihtiyaç olunca

hoca belli ki sapan bek/sağ stoper fikrini sol stoperin önüne geçirmiş hem oyun içinde asimetrik 5+5i sağlamak hem de dizilişi değişikliğinde kolay kullanmak için

Okan'ın bu kadar sofistike fikirleri olduğunu düşünmen bağırttı doğrusu

Hakan Galatasaray’ı bu kadar istiyorduysa 2021’de 27 yaşında serbest statüde iken neden gelmedi de İnter’e gitti?

31 yaşında futbolun son demlerinde iken mi insanın aklı başına geliyor?

Fener’le görüşme yapmış olması bile zaten bu işin oluru varsa da olmaz hale getirdi

Galatasaray’ın şu şartlarda onun bonservisini ödeyecek bir durumu yok.
Sonuna kadar direnseydi belki olurdu ama artık iş işten geçti.
sanki gelmk istedi de bizim Hain başkan almamıştı diye hatırlıyorum

Yapabilir belki ama daha cok Ake yapiyordu o isi cityde

Akanji cok guzel top cikariyordu ama defanstan. O hususta epey iyi

Gerci gecen sezonun yarisini izlemedim Pep beni soguttu cok

normalde hocanın fikrini anlıyorum ama pavard ismi daha buna uygundu mesela

4lü sağ beki top bizdeyken biraz içeri sokup bekletecek sol beki çıkaracak belli ki

Hakan Galatasaraylı olabilir. Ancak takımın bir Hakan mecburiyeti yok. Bizim önceliğimiz Osimhen ve kaleci. Devamında da sağ bek ve stoper.

Hakan Galatasaraylılığını transfer malzemesi yapacaksa istediği takıma gidebilir.

Ben fb ya da bjk ye gelmesinde bir sorun görmüyorum.

Galatasaraylılık, transfer malzemesi yapılamaz.

Hakan’a parayı bayılacağına gidersin 25 milyon Euro serbest kalma bedelini öder Dumfries çekersin sağ bek sorunun 5 yıl çözülür eksiğini kapatırsın. Hakan ihtiyacımız olan bir oyuncu değil Sara-Lemina-Torreira rotasyonun olduğu yerde Hakan ın maliyetine girilmesi gereksiz.

normalde hocanın fikrini anlıyorum ama pavard ismi daha buna uygundu mesela

4lü sağ beki top bizdeyken biraz içeri sokup bekletecek sol beki çıkaracak belli ki
Devrik 3lumsu bir sey iste aslinda bence de , hucum ve defansa gore degisen.

Gulleball izlemeyelimde...hele hele sane ve ilkay opsiyonu varsa denkemde.

Böyle bir durumda yönetici eleştirmeyi 2. planda bırakırım orası ayrı fakat, Hakan, İlkay ve Ahmetcanın görüşmelerinde Hatibin yer aldığı söyleniyordu, zerre kadar ilerleme olmamasını geçtim, Hakan ve İlkay da ciddi bence kırgınlık var (haklıyı haksızı tartışmıyorum) bu Hatibin bulunduğu yerde ot bitmiyor, tam fail bir adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt