Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan mevzusunda eylülü beklediğimiz belli

Bons 15e düşerse alırız düşmezse alamayız

Mevzu baştan beri bu, daha da üzerinde durmaya gerek yok.

Akanji transferi de Osi ve Ederson gib bir an önce bitmeli. Akanji camiamıza hayırlı olsun yazmalıyım.
Hocaa nerde kaldi osi ile ederson?. Hayirli olsunun zaman aṣimina ugrayacak

Adamın babası 60 senelik takımını unf etmiş, hakan da feneri takip etmiş allah aşkına bırak da sallasın insanlar hakana neyini savunuyosun

Bize gelmek istemesi de tamamen yapaymış, tek amacı türkiyeye dönüş besbelli ki biz fazla kovalamayınca fenerle görüşmüş. Sokayım öyle gönül bağına

bu doğru değil deniyor

Ben Okan hocayı bu konuda eleştiriyordum da bir yandan Okan hoca yerli oyuncudan maksimum verim alabilen bir TD. Bunu da göz ardı etmemek lazım. Bu açıdan düşününce oynatmadığı bir yerli oyuncu olunca biraz da problemi oyuncuda aramak gerek. Tamamen TD'ye atmamak lazım durumu.
Ne bileyim eyuptue gokdenizdir berattir , belki turap biraz daha gormek gerekirdi.

Ama ana takima eklenti seklinde, turkiye kupasinda full rotasyonlu takimda bence verimli sure almis olmuyorlar o kadar.

Edit: mou dangalagi mesela AVL de yusufa gayet guvendi ana kadroda. Ne kadar igrensemde adamdan kotu is yapmadi

Adamın babası 60 senelik takımını unf etmiş, hakan da feneri takip etmiş allah aşkına bırak da sallasın insanlar hakana neyini savunuyosun

Bize gelmek istemesi de tamamen yapaymış, tek amacı türkiyeye dönüş besbelli ki biz fazla kovalamayınca fenerle görüşmüş. Sokayım öyle gönül bağına
Yav eski yorumlarımda da Hakan diye kendimi yırttım gelsin diye Fenerbahçe’yle görüşmüş olması bile istememem için bir neden kabul etmemiş ama diyenler var yav görüşmesi bile kabahat gelmesin bu saatten sonra gitsin fenerbahçesine kavuşsun

Ne bileyim eyuptue gokdenizdir berattir , belki turap biraz daha gormek gerekirdi.

Ama ana takima eklenti seklinde, turkiye kupasinda full rotasyonlu takimda bence verimli sure almis olmuyorlar o kadar.

Nelsson muhabbeti gibi biraz. Nelsson olayında Okan hocaya çok yüklendik lakin Nelsson da bazı şeyleri hak edecek cinsten davranıyor. Yani hiçbir şey tek taraflı değil.

Şimdi burada şunu düşünürüm. Okan hoca yeri geldiğinde Bayern maçında sahaya Kazımcan'ı koymuş bir TD.

Lemina yokken, Sara sakatlanmışken, Kerem D. formsuzluktan çürüyorken buna rağmen Eyüp Aydın eğer formayı alamıyorsa, ben burada hocaya değil Eyüp'e kızarım.

Sara 10 numarada iyi performans vermezken, Mertens artık son 15 dakika anca oynarken hala formayı alamayan Yusuf Demir'e kızarım. Şans vermek demek 20 maç oynatmak demek değil. Yusuf bu sene kendisini göstermek için bence yeterince süre aldı. Ve ağızda kekremsi bir tat bıraktı maalesef.

Gerçekten çalışan, çabalayan oyuncu fırsat geldiğinde o formayı söke söke alır. ŞL'ye gittiğimiz sezonun başlangıcında kimse Barış'ı ilk 11'e yazmıyordu, Zaha-Ziyech varken. Forma şansı buldu çıktı sol bek oynadı, yeri geldi çıktı sağ açık oynadı. Yeri geldi çıktı santrafor oynadı. 2-3 maçla zaten bu takımın net oyuncusu olması gerektiğini gösterdi. Zaten şans böyle çıkar bir oyuncuya, değerlendiremezsen de olmaz senden bir daha.

Günün sonunda her TD, en formda oyuncusuyla sahaya çıkmak ister.

Son düzenleme:
Allahındna bulsun o adam ya dahada bişey istemeyelim o adamdan bence artık 😂
Osi gelip bizde oynamamış olsa şu adamla muhatap olmayalım Osi de nereye giderse gitsin derdim. Ama şimdi şu olay çözülsün de bir daha mbappe falan olsa pazarlığa oturmayalım bu adamla derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt