- 1 Mayıs 2018
- 57.656
- 48.452
- 3.873
Bunlar da akillanmaya baslamis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocaa nerde kaldi osi ile ederson?. Hayirli olsunun zaman aṣimina ugrayacakHakan mevzusunda eylülü beklediğimiz belli
Bons 15e düşerse alırız düşmezse alamayız
Mevzu baştan beri bu, daha da üzerinde durmaya gerek yok.
Akanji transferi de Osi ve Ederson gib bir an önce bitmeli. Akanji camiamıza hayırlı olsun yazmalıyım.
Biraz falza bir benzetme acikcasiviktor osimhen = metin oktay
Adamın babası 60 senelik takımını unf etmiş, hakan da feneri takip etmiş allah aşkına bırak da sallasın insanlar hakana neyini savunuyosun
Bize gelmek istemesi de tamamen yapaymış, tek amacı türkiyeye dönüş besbelli ki biz fazla kovalamayınca fenerle görüşmüş. Sokayım öyle gönül bağına
Sen net konuşmuşsun ben de olanı söylemişim… sen de günün birinde gideceklerine dair garanti veremezsin ama garanti verir gibi söylüyorsun…Günün birinde gitmeyeceklerine dair garanti verebilir misin?
Allahındna bulsun o adam ya dahada bişey istemeyelim o adamdan bence artıkOsimhen transferi sonrasi De Laurentiis'den McTominay'i istesek nasil bir tepki verir acabaTam bize lazim olan oyuncu.
Zaman vermedimki aşımı olsun.Hocaa nerde kaldi osi ile ederson?. Hayirli olsunun zaman aṣimina ugrayacak
Ne bileyim eyuptue gokdenizdir berattir , belki turap biraz daha gormek gerekirdi.Ben Okan hocayı bu konuda eleştiriyordum da bir yandan Okan hoca yerli oyuncudan maksimum verim alabilen bir TD. Bunu da göz ardı etmemek lazım. Bu açıdan düşününce oynatmadığı bir yerli oyuncu olunca biraz da problemi oyuncuda aramak gerek. Tamamen TD'ye atmamak lazım durumu.
Yav eski yorumlarımda da Hakan diye kendimi yırttım gelsin diye Fenerbahçe’yle görüşmüş olması bile istememem için bir neden kabul etmemiş ama diyenler var yav görüşmesi bile kabahat gelmesin bu saatten sonra gitsin fenerbahçesine kavuşsunAdamın babası 60 senelik takımını unf etmiş, hakan da feneri takip etmiş allah aşkına bırak da sallasın insanlar hakana neyini savunuyosun
Bize gelmek istemesi de tamamen yapaymış, tek amacı türkiyeye dönüş besbelli ki biz fazla kovalamayınca fenerle görüşmüş. Sokayım öyle gönül bağına
Akşama Ederson kap gelir heralde
Vermene gerek yokki. Hayirli olsun diyorsan 1-2 gunde aciklanmali normalde. Kudurduk burda. Bugun bitermi osi transferi en azindan?Zaman vermedimki aşımı olsun.
Ne bileyim eyuptue gokdenizdir berattir , belki turap biraz daha gormek gerekirdi.
Ama ana takima eklenti seklinde, turkiye kupasinda full rotasyonlu takimda bence verimli sure almis olmuyorlar o kadar.
TR de yaşıyoz la gayet normal.Cok dramatize ediyoruz konulari.
Aynen öyle bir Galatasaraylı Fenerli bir adamla transfer görüşmesi yapmamalı direkt reddetmeliHakanı bu saatten sonra istemem. Kendisine artik selam bile vermemeliyiz.
bu dogru mu
Osi gelip bizde oynamamış olsa şu adamla muhatap olmayalım Osi de nereye giderse gitsin derdim. Ama şimdi şu olay çözülsün de bir daha mbappe falan olsa pazarlığa oturmayalım bu adamla derim.Allahındna bulsun o adam ya dahada bişey istemeyelim o adamdan bence artık![]()