Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#sarraf

1752911641555.webp

Rabbim düşmanın bile karakterlisini versin bunlar ne böyle yaa işin saçma tarafı taraftar kitlesinde bu durumdan haz duyuyor

Yusuf çabalamış olabilir ama forma şansı bulduğunda 2 sene önceki Barış gibi veya bu sene başındaki Yunus gibi kullanamadığı aşikar. Yusuf'un problemi ne bilmiyorum, fundamental de olabilir ama burada kalarak çözebileceğine inanmıyorum. Zaten bok atmıyorum, yetenekli olduğunu biliyoruz. Halil Dervişoğlu'nun bile günün sonunda çok yetenekli olduğu aşikar. Dar alanda anlaşılıyor.

Velhasıl Yusuf formayı kapacak bir performans göstermedi.

Belki de Yunus gibi bir 2. veya 3. lig İngiltere'de 1 sezon geçirmesi lazım.
Barışla Yunus kadar süre vermedin Yusuf’a

bu doğru değil deniyor

Transfer hakan henüz evet demedi noktasına kadar gelmişse ilerleme var demek ki. Fazla anlam yüklüyosunuz bunlara.

Bi de kırgınmış falan ne anlatıyosun birader sen işimizi gücümüzü bırakıp en zengin mevkimize 30 milyona yaşlı topçu mu alcaz götümüzde ayı bağırırken.

Keremin de mourinhoyla görüntülü konuşmuş bu arada

Kendinizi Hakan yerine koyun. Bir şekilde Türkiye'de yaşamaya karar veriyorsunuz. Galatasaray'a gelmek istiyorsunuz ve açık bir şekilde dile getiriyorsunuz. Sonra seni kimse sallamıyor, fiyatını bile sormuyor, aramıyor. Belli bir noktadan sonra diğer tekliflere bir şekilde açık olursunuz. Zaten Türkiye'de Hakan'ı alabilecek kaç kulüp var ki. Ayrıca bir arkadaşın yazdığı gibi Hakan bir GS efsanesiymiş gibi davranmanın anlamı yok. Hakan iyi ve kıymetli bir oyuncu. Bize gelirse destekleriz, gelmezse de İşi gücü rast gitsin.
İnter TD'snin açıklaması ile kendine teklif yapmışız ve reddedilmiş. Hakan ile konuşulduğunda ona 15 milyon bonservis verilebileceği söylenmedi mi? Hakan bonservisimi ben istenen seviyeye getiririm demedi mi? Acaba söz verdiği gibi İnter'e GS'ye gitmek istiyorum bana kolaylık sağlayın dedi mi?

Olaya fener acisindan bakarsak da dışarıdan kimseyi getiremeyince direkt taraftari uyutma moduna geciyorlar. Mesela bissumaya gidiyorlar olmuyor sonra hakana gidiyorlar. Bissumayla hakan ne alaka :asd: Heriflerin yonetim şekli isanin doğumundan beri taraftarı uyutmak üzerine kurulu.

Yusuf bence bu sene katkı verecek.

Kendisini mavi kart ile 1 sene yerli oynatalım.
Su umraniye macinda sola pas atmadi , gol atmaya biraz takik durumda gordum.

Tek sikinti sacmasapan sekilde yabanci sayiliyor olmasi yusufun

Hoca lig maclarinda ozellikle biraz daha sans vermeliydi. Takimla az sure alip bir anda maclarda buluyordu kendisini

Hakan ç. icin dönen muhabbetleri gercekten anlamıyorum. Sanki biz de transferde Muğdat çelik ile ilgileniyoruz havası var. Arkadaşlar farkindasindizdir umarım ama Osimhen çekmeye çalışıyoruz Osimhen yaw, yemişim hakanı ilkayi.

Saneye 20-25 m arası maaş verip alamayan bi camia, hakanla rövanş alma peşinde

bu kadar aptal bir seçim yapacaksa o adam zaten alınmamalıdır :)

elin alman topçusu kadar olamıyor

Alsın fener hakanı gidip bissouma çekelim orta saha lazımsa gelir bize

Bu İbrahim Kırkayak çok değişik bir tip ya, kötü anlamda değil de, aşırı değişik bir şey, biraz kafa kırık gibi. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt