Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.270
- 40.009
- 3.413
Abraham fortyfoot dogruladi bile görusmeyiHakan’ın Fenerbahçe‘yle ilgili çıkan haberlerinin Uydurma olduğunu düşünüyorum o Serhat pçi bilerek yapıyor bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abraham fortyfoot dogruladi bile görusmeyiHakan’ın Fenerbahçe‘yle ilgili çıkan haberlerinin Uydurma olduğunu düşünüyorum o Serhat pçi bilerek yapıyor bunu
Kerem bence trye dönmez. 3 sene sonra falan belki, ilk bize haber yollar biz almayız, ts tjk falan yaparKerem o kadar Avrupa'ya gitmek istiyordu, daha yeni gitti TR'ye dönmez PL'den teklif varsa oraya gitmek ister.
Barışla Yunus kadar süre vermedin Yusuf’aYusuf çabalamış olabilir ama forma şansı bulduğunda 2 sene önceki Barış gibi veya bu sene başındaki Yunus gibi kullanamadığı aşikar. Yusuf'un problemi ne bilmiyorum, fundamental de olabilir ama burada kalarak çözebileceğine inanmıyorum. Zaten bok atmıyorum, yetenekli olduğunu biliyoruz. Halil Dervişoğlu'nun bile günün sonunda çok yetenekli olduğu aşikar. Dar alanda anlaşılıyor.
Velhasıl Yusuf formayı kapacak bir performans göstermedi.
Belki de Yunus gibi bir 2. veya 3. lig İngiltere'de 1 sezon geçirmesi lazım.
bu doğru değil deniyor
doğru. tek güvendiğim gurbo sensin artık
İnter TD'snin açıklaması ile kendine teklif yapmışız ve reddedilmiş. Hakan ile konuşulduğunda ona 15 milyon bonservis verilebileceği söylenmedi mi? Hakan bonservisimi ben istenen seviyeye getiririm demedi mi? Acaba söz verdiği gibi İnter'e GS'ye gitmek istiyorum bana kolaylık sağlayın dedi mi?Kendinizi Hakan yerine koyun. Bir şekilde Türkiye'de yaşamaya karar veriyorsunuz. Galatasaray'a gelmek istiyorsunuz ve açık bir şekilde dile getiriyorsunuz. Sonra seni kimse sallamıyor, fiyatını bile sormuyor, aramıyor. Belli bir noktadan sonra diğer tekliflere bir şekilde açık olursunuz. Zaten Türkiye'de Hakan'ı alabilecek kaç kulüp var ki. Ayrıca bir arkadaşın yazdığı gibi Hakan bir GS efsanesiymiş gibi davranmanın anlamı yok. Hakan iyi ve kıymetli bir oyuncu. Bize gelirse destekleriz, gelmezse de İşi gücü rast gitsin.
Kerem o kadar Avrupa'ya gitmek istiyordu, daha yeni gitti TR'ye dönmez PL'den teklif varsa oraya gitmek ister.
Adam Portekiz’de helal et olmamasından rahatsız. Dönerse şaşırmam da bir Almanya falan yapabilir fırsat bulursaKerem o kadar Avrupa'ya gitmek istiyordu, daha yeni gitti TR'ye dönmez PL'den teklif varsa oraya gitmek ister.
Heriflerin yonetim şekli isanin doğumundan beri taraftarı uyutmak üzerine kurulu.Su umraniye macinda sola pas atmadi , gol atmaya biraz takik durumda gordum.Yusuf bence bu sene katkı verecek.
Kendisini mavi kart ile 1 sene yerli oynatalım.