Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu çocuğa taraftar sahip çıksa yıllarca ne güzel şeyler yaşatacak da işte taraftarda bokluk çok. Yok fenerli diye bir haber çıkıyor durduk yere gereksiz kin başlıyor çocuğa.
Abi gençken zorbalığa uğramış mobing yapılmış herifin ihtiyacı olam şey sevgi. İcardi gibi sevin çocuğu bak ne oluyor.
Yav kendi bokuyla kavga eden adam ne büyük iş başaracak. Herif gittiğinden beri takımdaşlığımız daha da arttı.

Orkun küçüktaş Hakan şikespor yapıp Galatasaray’ı yalnız ve evlatsız kalmasın diye yuvaya dönüşünü 5 sene erkene alırsa İlkayın heykeli dikilmeli

Ali hakana hakettigi parayi pardon değeri verir. Başka da verecek şeyleri yok zaten. Ha bi de mutfak tüpü verir.

Serin bir Ekim akşamı, aşağıdaki kadroyla, rakip Napoli'yi Sami Yen'de aynı Tottenham gibi tarumar ettiğimiz bir akşam hayal ediyorum .De Laurantis saha kenarına Okan Buruk'a yalvarmaya iniyor, yalvarırım adamlarını çek üzerimizden. Okan Buruk sg çekiyor kendisine ve Jelert'e dövdürüyor bunağı. Var bi hayalimiz.

Ederson
Boy Davi Akanji Eren
Tor Lem
Barış lkay Sane
Osimhen

Teknik çalışma derken? Hangi teknik çalışma bankalarla ilgili her şeyin hazır olduğunu kendisi söylemişti İtalyan medyası da artık teminat sorunundan falan bahsetmiyor sadece pay meselesi konuşuluyor diyor? Haluk'un dediğinden anladığım önümüzdeki hafta içi transfer biter gibi anladım ama nedenini anlamadım?

Teknik çalışma dediği bb anlaşmasından çıkmak olabilir mi?

Biraz aklımızı kullanarak hareket edersek Hakan‘i bırak Messi‘yi bile alsalar Sane Osimhen Torreira gibi oyuncuları olan takım elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olur

Biraz aklımızı kullanarak hareket edersek Hakan‘i bırak Messi‘yi bile alsalar Sane Osimhen Torreira gibi oyuncuları olan takım elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olur
Varolan sistemini gelistirmeden isimler önemli değil. Bu sezon yapılan hatalar azalmalı. Bir kere kaleci değişmesi çok iyi olacak. Kadro genislemesi de önemliydi. Geçen sezon en önemli maçlarda Torreira Osimhen Davinson yoktu gerçekten şaka gibi.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teknik çalışma dediği bb anlaşmasından çıkmak olabilir mi?
Bilmiyorum ama bu neden beklensin ki? Osimhen işi bittikten sonra da çıkabiliriz sonuçta. Haluk'un daha önceki bankalarla falan her şey hazır, 40 milyon blokede bankada bekliyor haberine istinaden bu yorumum.

Degil oyle iste.

Sacma seviyedi linclemeyi savunmamal gerekir. Burda isler boyle demekte yanlis. O yuzden hep hatali surecler yasiyoruz.

Gedson mesela hatali miydi, herif neler yapmadi mesela ama yonetim dogru ele almadi, cozum uretmedi.

Boyle bakmak lazim diye dusunuyorum
Hocam gedsonun bağı 1 sezonluk oyundan sonra olmuş birşey. Heleki şu anda osimhen süreci ve adamın dik duruşunu gördükçe, sürece bu şekilde bakmak daha iyi. gedsonun bjk süreci nasıl iğrenç hal almisti bilirsin. Hakan oyuncu olduğu kadar, sen ben gibi taraftar olduğunu da deklare etmiş bir oyuncu. O yüzden vereceği karar ve sergileyeceği duruş bellidir.

hakan için sara takas haberleri çıktığında yönetimi yerden yere vurduk, sara'nın şuan bizde 11 oynayacağı belli değil,, o yüzden kalite olarak aramızda ne kadar uçurum olduğunu hesap edin.. gs için üzülmeyi gerektirecek bi topçu değil hakan ç ama iyi topçu.

gelelim gs özelinde bu transferin ne kadar gerekli olup olmadığına?

hakanın oynadığı playmaker 6 rolünü sara için çizsek çok rahat altından kalkabilir, belki hakan pozisyon tecrübesi nedeniyle 1 tık daha ağır basar.

tüm duran topları ve PENALTILARI verdiğimiz takdirde sara'da rahatlıkla double-double yapar. daha ligdeki ilk senesinde tüm virajlarda, derbilerde maçları nasıl çözdüğü ortada.

ayrıca 6 oynadığında yay gerisinde daha çok topla buluşacağı için uzaktan gollere de başlayacaktır.

ama hakan, sara'nın oynadığı dinamik 8 rolünü 31 yaşında ne kadar kotarabilir? ya da sara gibi bir oyuncu varken, hem taktik esnekliğini kısıtlayıp hem 30 milyon € bonservis maliyetinin altına girmek ne kadar mantıklı?

son olarak her halükarda ortasaha rotasyonuna bir takviye şart, ama bu isim rotasyona girecek, girdiğinde de kalite katacak bir isim olmalı. maliyet olarak en ucuz kapatabileceğimiz isimse ilkay gibi duruyor.

hakan ç fenere her türlü fayda sağlar ama gs'de oynadığı senaryoda işler öyle değil, bizde rotasyon olacak topçular fb'de haliyle 11 olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt