Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.999
- 24.637
- 3.198
osimen ederson singo bongo flan alacaz
ifb ye gidene yallah der geceriz
ifb ye gidene yallah der geceriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav kendi bokuyla kavga eden adam ne büyük iş başaracak. Herif gittiğinden beri takımdaşlığımız daha da arttı.Bu çocuğa taraftar sahip çıksa yıllarca ne güzel şeyler yaşatacak da işte taraftarda bokluk çok. Yok fenerli diye bir haber çıkıyor durduk yere gereksiz kin başlıyor çocuğa.
Abi gençken zorbalığa uğramış mobing yapılmış herifin ihtiyacı olam şey sevgi. İcardi gibi sevin çocuğu bak ne oluyor.
Arkadaş kalkismadan dolayı vurulmuş.Ederson ve osi pztesi açıklanmazsa @Keramettin TANRIVERDİ admine ban atma görevi kimde?
Teknik çalışma derken? Hangi teknik çalışma bankalarla ilgili her şeyin hazır olduğunu kendisi söylemişti İtalyan medyası da artık teminat sorunundan falan bahsetmiyor sadece pay meselesi konuşuluyor diyor? Haluk'un dediğinden anladığım önümüzdeki hafta içi transfer biter gibi anladım ama nedenini anlamadım?
Varolan sistemini gelistirmeden isimler önemli değil. Bu sezon yapılan hatalar azalmalı. Bir kere kaleci değişmesi çok iyi olacak. Kadro genislemesi de önemliydi. Geçen sezon en önemli maçlarda Torreira Osimhen Davinson yoktu gerçekten şaka gibi.Biraz aklımızı kullanarak hareket edersek Hakan‘i bırak Messi‘yi bile alsalar Sane Osimhen Torreira gibi oyuncuları olan takım elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olur
Bilmiyorum ama bu neden beklensin ki? Osimhen işi bittikten sonra da çıkabiliriz sonuçta. Haluk'un daha önceki bankalarla falan her şey hazır, 40 milyon blokede bankada bekliyor haberine istinaden bu yorumum.Teknik çalışma dediği bb anlaşmasından çıkmak olabilir mi?
Hocam gedsonun bağı 1 sezonluk oyundan sonra olmuş birşey. Heleki şu anda osimhen süreci ve adamın dik duruşunu gördükçe, sürece bu şekilde bakmak daha iyi. gedsonun bjk süreci nasıl iğrenç hal almisti bilirsin. Hakan oyuncu olduğu kadar, sen ben gibi taraftar olduğunu da deklare etmiş bir oyuncu. O yüzden vereceği karar ve sergileyeceği duruş bellidir.Degil oyle iste.
Sacma seviyedi linclemeyi savunmamal gerekir. Burda isler boyle demekte yanlis. O yuzden hep hatali surecler yasiyoruz.
Gedson mesela hatali miydi, herif neler yapmadi mesela ama yonetim dogru ele almadi, cozum uretmedi.
Boyle bakmak lazim diye dusunuyorum
Ne hakanmış ya osimhen haberi düşmüş bir kişi de paylaşmamış.
Eyvah osimen de mi fenere gidiyor