Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina'da olduğu gibi taraftarın İlkay yangını yapması lazım. Okan hoca bazı konularda yobazlık yapıyor maalesef Lemina'da da aynı inadı göstermişti gereksiz bir şekilde. Adam yerli, bağlantı ustası tam bizim oyunun topçusu alın şu adamı

Yav 20 gün önce hain demiyor muydunuz harbi sövücem artık ya

O gün de burada biz Osimhen en doğru kararı verecektir benim hakkım helaldir diyorduk.

Yarın Osi vazgeçse Hakan gelmek istese fotoğraftaki görsel değişecek sadece

Etkileşim uğruna bu sahte sadakat yaklaşımları sıktı iyice

veya şunu da düşünelim

osimhene bonservisi alırız ama icardi parasınıın üstüne çıkamayız desek aynı kararı verir miydi

Neyse bu hakan'ın muhabbetiyle birlikte ben galatasaray'lıyım cartum curtum olayı da bitsin de kurtulalım. Futbolcunun takımı paradır, parayı verirsen evinin salonunda top bile oynatırsın istediğin formayı giydirip.

veya şunu da düşünelim

osimhene bonservisi alırız ama icardi parasınıın üstüne çıkamayız desek aynı kararı verir miydi
%100

Osimhen’e Avrupa’da kimsenin vermediği maaşı veriyor olmamız büyük bir fark zaten.

Araplara gitmiyorda (orada bir challenge yok) sen de Liverpool da net 8 verse sana mı gelecekti yani geçelim.

Osimhen ve edersonun önüne gectiler hakan muhabbeti ile ama sadece 10 saatligine

IMG_0523.webp

Sarı kart Can Muric dakika 27

Gs'nin osimhen transferi sebebiyle bir oyuncuya 30-40 milyon veremeyeceğini biliyorsun, hadi diyelim gs yönetimi ilgisiz kaldı sana karşı 2 tane adam yüzünden gs taraftarını ve camiasını satıp fb ile görüşüyorsan sen gs'li olamazsın zaten hakan.

Neredeyse 12-13 senedir kulübün içinde olan yunus bile imza atmiyor, şu seviyor ediyor işi azalarak bitsin
Onun sebebi görüşenin bıyık olması

O herifle konuşup hala kulüpte kalmak büyük GSlilik zaten

Osi'ye 75'i bi an önce verelim yoksa saçma sapan transferlere para saçabilirler negatif bi durumda Osi gelirse kiralık ve free agentlerle yolumuza bakarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt