Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herif yerli bale gibi takılıyor
Twiti atana dedimNerde dedim yahu? Tek dediğim arabistan yakışmadı dedim
Hakan'da emeklilik havası seziyorum tıpkı diğer ortalama Türk oyuncularının +30-32'dan sonra düşüş yaşaması gibi.İlkay Hakan'dan çok daha iyi topçu neden hala düşünülmüyor anlamıyorum
Yav 20 gün önce hain demiyor muydunuz harbi sövücem artık ya
O gün de burada biz Osimhen en doğru kararı verecektir benim hakkım helaldir diyorduk.
Yarın Osi vazgeçse Hakan gelmek istese fotoğraftaki görsel değişecek sadece
Etkileşim uğruna bu sahte sadakat yaklaşımları sıktı iyice
%100veya şunu da düşünelim
osimhene bonservisi alırız ama icardi parasınıın üstüne çıkamayız desek aynı kararı verir miydi
hakancı arkadaşlar üzülmesin diye fbye gitmesini istemem onun dışında fbye giderse bizim lehimize olur zaten helva gibi ortasahaları daha kötü hale gelir bissouma falan geleceğine hakan'ı alsınlar
giderse hakancı kalmaz şu moda geçeriz
Harbi ikisi de bambaşka yetenekler. Çok güç kaybettirir bize.Şahsen benim için Osimhen'den sonraki en büyük transferimiz Yunus ve Barış'ı tutmak olmalı.
İkisi de yerli oyuncuların en iyisi, rakiplerimizin hiçbiri onlar gibi oyunculara sahip değil.
Onun sebebi görüşenin bıyık olmasıNeredeyse 12-13 senedir kulübün içinde olan yunus bile imza atmiyor, şu seviyor ediyor işi azalarak bitsin