Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina'da olduğu gibi taraftarın İlkay yangını yapması lazım. Okan hoca bazı konularda yobazlık yapıyor maalesef Lemina'da da aynı inadı göstermişti gereksiz bir şekilde. Adam yerli, bağlantı ustası tam bizim oyunun topçusu alın şu adamı
32 yaşında sözleşmesine 1 sene kalmış futbolcuya verilecek 40 milyonumuz yok.
Kendisi makul rakamlarda olsaydı zaten bu transfer olacaktı. Okanla galan ilgisi de yok

Ben Yunus Akgün'ün Man City'de oynayabilecek yeteneklere sahip olduğunu düşünüyorum. Özel oyuncu.
Hangi macti, elfsborg mu kiev mi ordaki dizden sonra oynatilmasi hata idi, allahtan basina bela olmadi o is.

Oraya kadar muazzam performans gosterdi, sonrasida iyiydi ama sirittigi seyler oldu mac iclsrinde (muhtemelen dizden kaynakli)

Biraz David Silva nin ilk city zamanina benzetiyorum

1752917376335.webp

Fena can yakacaklar

Ahmed Kutucu adamı oyunda bile oynatamıyorum yaw hiç ısınamadım

Temas olmuş he
Amaç ortada zaten
"Bak almıyosanız fenere gidiyom"
hamle fenerden olmuşsa bile direkt reddetmemesi bu durumu kullanmaya çalıştığının bir göstergesi
Yine de fazla sallamayın bence
Gelir melir belli olmaz

Yav 20 gün önce hain demiyor muydunuz harbi sövücem artık ya

O gün de burada biz Osimhen en doğru kararı verecektir benim hakkım helaldir diyorduk.

Yarın Osi vazgeçse Hakan gelmek istese fotoğraftaki görsel değişecek sadece

Etkileşim uğruna bu sahte sadakat yaklaşımları sıktı iyice
Profesyonellik, işinin gereğini olması gerektiği gibi yapmaktır. faal futbol oynuyorken, ortada bir teklif vs yokken şuraya buraya gitmem demek armatörlüktür. Hakan bu amatörlüğü yaptı. Bununla da yetinmedi riyakar bir şekilde Galatasaray aşkı depreşti birden. Oysa gerçek çok başkaydı.
Osimhen’e gelince;
Teklifimizi kabul etmesi; Galatasaray’a aşık olduğu için değil yada Galatasaraylı olduğu için değil Galatasaray’dan daha büyük ve ŞLde oynayan bir takımdan teklif gelmediği için Galatasaray’ı tercih etti bu profesyonellikti; para yerine kariyer tercih etti.

Devre arasında gitmemesi;
Osimhen kiralık geldiğinde sözleşmesinde devrearası gidebilir maddesi vardı. Ancak söz vermişti ve sözünde durdu. İşte bu sadakatti ve Galatasaray’a değil, kendine olan saygı ve sözüne sadakat..

Biyonda yazan cümle ise sevgili üstadım; hem kendine hem Galatasaray’a sadakatti…

Sözün kısası: Metin Oktay, şahsiyetli bir Galatasaray’ın evladı; Osimhen, şahsiyetli bir profesyonel; Hakan riyakar bir amatör.

Biz harbi Ilkay isini hangi isim icin bekletiyoruz baya meraktayim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt