- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.904
- 5.488
Inter icin bir daha gitti elden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
32 yaşında sözleşmesine 1 sene kalmış futbolcuya verilecek 40 milyonumuz yok.Lemina'da olduğu gibi taraftarın İlkay yangını yapması lazım. Okan hoca bazı konularda yobazlık yapıyor maalesef Lemina'da da aynı inadı göstermişti gereksiz bir şekilde. Adam yerli, bağlantı ustası tam bizim oyunun topçusu alın şu adamı
Hakanı seveni sevmeyeni de seviyoruzHakanı da Hakanı seveni de sevmiyoruz!
Hangi macti, elfsborg mu kiev mi ordaki dizden sonra oynatilmasi hata idi, allahtan basina bela olmadi o is.Ben Yunus Akgün'ün Man City'de oynayabilecek yeteneklere sahip olduğunu düşünüyorum. Özel oyuncu.
Buradan donmez artikHakan fb kesin mi?
Kadromuzda ahmedin oldugunu hatırlatmak iyi oldu rts az sinirliydik iyi geldiEkli dosyayı görüntüle 295311
Fena can yakacaklar
Profesyonellik, işinin gereğini olması gerektiği gibi yapmaktır. faal futbol oynuyorken, ortada bir teklif vs yokken şuraya buraya gitmem demek armatörlüktür. Hakan bu amatörlüğü yaptı. Bununla da yetinmedi riyakar bir şekilde Galatasaray aşkı depreşti birden. Oysa gerçek çok başkaydı.Yav 20 gün önce hain demiyor muydunuz harbi sövücem artık ya
O gün de burada biz Osimhen en doğru kararı verecektir benim hakkım helaldir diyorduk.
Yarın Osi vazgeçse Hakan gelmek istese fotoğraftaki görsel değişecek sadece
Etkileşim uğruna bu sahte sadakat yaklaşımları sıktı iyice
Hakanı seveni sevmeyeni de seviyoruz