- 21 Haziran 2011
- 27.248
- 7.344
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Okan Mason yoksa Faruk süren sen misin agabey
Min jaeyi ben istemiyorum fb de beğenmedizdim, napolide izlemedim, bayernde de beğenmedim izlediğim maçlarda. Hız ve kesiciliği öne çıkan özelliği ama aşırı tek hamleli bir savunmayı yönetecek liderliği filan yok baya düz.Kıyıcı'nın dediği Min Jae büyük ihtimal son 12 saat onun yaygarası olabilir.
Benim de neden 50 milyon euro verildiğini anlamadığım biri hızı dışında hiçbir elit stoper özelliklerini barındırmıyor.Min jaeyi ben istemiyorum fb de beğenmedizdim, napolide izlemedim, bayernde de beğenmedim izlediğim maçlarda. Hız ve kesiciliği öne çıkan özelliği ama aşırı tek hamleli bir savunmayı yönetecek liderliği filan yok baya düz.

Ondan adam olmaz.Zanyola <3
Min jaeyi ben istemiyorum fb de beğenmedizdim, napolide izlemedim, bayernde de beğenmedim izlediğim maçlarda. Hız ve kesiciliği öne çıkan özelliği ama aşırı tek hamleli bir savunmayı yönetecek liderliği filan yok baya düz.
Ben öyle fenerliyim böyle fenerliyim diyen hiçbir adamı aldığımızı hatırlamıyorum
Fbnin omurgasızlığı inanılmaz bi boyut aldı
Sinan gümüşü bile aldı herifler ya![]()
ulan o gece derin bir travma olarak kalacak hafizamizdaoraya gidenleri dussunemiyorum