Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıyıcı'nın dediği Min Jae büyük ihtimal son 12 saat onun yaygarası olabilir.
Min jaeyi ben istemiyorum fb de beğenmedizdim, napolide izlemedim, bayernde de beğenmedim izlediğim maçlarda. Hız ve kesiciliği öne çıkan özelliği ama aşırı tek hamleli bir savunmayı yönetecek liderliği filan yok baya düz.

Tarihin tozlu sayfaları, 'ben şu takımlıyım' deyip de en büyük rakibin formasını giyen adamlarla dolu.. Olursa Hakan ne ilk olacak, ne de son..

Hakan mevzusu bizim için köpürtülecek bir mevzu değil.. Önceliğimiz de değil, hiç bir zaman da olmadı..

Leroy Sane.. Ekseriyetle Bayern in ve Alman milli takımının önemli bir parçası.. 29 yaşında. Bu adam daha transfer sezonunun başında, transfer sezonun bitmesine daha aylar var iken, kendisine gelebilecek olası teklifleri beklemeden, görmeden geldi imzayı attı.. Bu bence 'ben şöyle cimbomluyum, böyle fenerliyim' deyip de rakibe imza atan bir futbolcunun söylemlerinden çok daha değerli..

Min jaeyi ben istemiyorum fb de beğenmedizdim, napolide izlemedim, bayernde de beğenmedim izlediğim maçlarda. Hız ve kesiciliği öne çıkan özelliği ama aşırı tek hamleli bir savunmayı yönetecek liderliği filan yok baya düz.
Benim de neden 50 milyon euro verildiğini anlamadığım biri hızı dışında hiçbir elit stoper özelliklerini barındırmıyor.

1000040804.webp

mertens gitti muadili şu anki oyunuyla kesinlikle sara değil.. demirbay gitti.. sara-torreira-lemina yanlarına bir tane daha azman lazım.. lemina çok iyi ama sürekliliği çok güven vermiyor.. bu sene maç sayısı daha fazla ve sert maçlar oynanacak.. orta saha olmadan her yer boşa düşüyor...uygun olsaydı hakan da olmalıydı ilkay da.. aksi takdirde sürekli kanatlara ve uzun toplara muhtaç kalırız.. şu kulvardan elenim bu kulvardan vazgeçim mantığından da vazgeçilsin..

ya akanji işi olsun yemişim elin korelisini ya

ha akanji olmuyorsa olsun benim ikinci sıram ismi çıkanlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt