Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
napoli yönetimi haftasonu niye çalışmıyosunuz kardeşim mesainizi biz yatırırdık

Sakin kalıp o kaçıyor bu kaçıyor diye hareket etmeyiz umarım. Osimhen ile Ederson alınınca tam kadro oluyoruz. Sol stoper, sağ bek ve merkez orta saha işi Ağustos hatta Eylül'e kalabilir. 5 büyük ligde istediğini bulamayan özellikle milli oyuncular dünya kupası için ciddi alternatif oluşturabilir. Erken transfer her zaman iyi değildir zira tüm pazarı görmek lazım neticede kısmen tok alıcısın yani bugün sağ bekimiz eksik ama resmi müsabaka olsa orada oynayacak 3-4 adamımız var.

Satış konusu Osimhen ile Ederson alındığı vakit çok daha mühim. 1+6 benzeri opsiyonlar ile oyuncuları kiralamak yerine 4-4.5 verene satmak lazım henüz o şekilde sattığımız adam olmadı o zaman yöntemin değişmesi lazım.

Satış için iyi bir menajer bulsak işlem başı komisyon ile aslında hepsi belli piyasası olan oyuncular yani Cuesta denilen adam bile 4-5 net bonservis geliri getirebilir oyuncuları çok fazla itibarsızlaştırmak lazım. Zaniolo ile vakit kaybetmemek lazım o iş olmaz yani hayal edilen hikaye çok zor adamın oyun stili bile bize uyumsuz karakterine girmiyorum bile. 1 kez bile bize yanlış yapan adamı silmeliyiz burayı ancak o şekilde değerli kılarız. Kerem Aktürkoğlu, Benfica'dan ayrılmak istiyormuş çağırsak uçarak gelir herhalde ama almamalıyız bu bir örnek isteyen istediği yere gitsin ya da düşmanlık yapsın biz kuyruğu dik tutmalıyız.

Bu Hakan olayı bizim için win-win. Fenere giderse maliyeti yüzünden ellerinde patlar hem de karaktersiz birinden kurtulmuş oluruz. Olur da paraya rağmen gitmezse de helal olsun der geçeriz. Her halukarda Osimhen olduğu senaryoda bizim Hakan’ı alma ihtimalimiz bu sene yok zaten.

vlaovic-fb işi gayet olabilir bence bu arada. benim fb-transfer filtrasyonuma uyan biri.

fb illa ki birilerini alacak/almak zorunda ve fb'in alabileceği 3 profilde oyuncu var demiştik:

1- arabia'dan seken çöpler (yüksek fiyatlara).
2- fb'in jugo networku ile menajerler tarafından getirilecek balkan topçular (yine afaki rakamlı).
3- kariyeri düşüşte olan yüksek maliyetli yıldızlar. (yüksek kontratla uzun süreli sözleşmeli).

bir de bonus olarak mou-menajer network'u itelemesi oyuncular olabilir ama sanırım transferde onun ne dediğine pek bakmıyorlar gibi :d

Cimbom'un has çocuğu Hakan mı yoksa Coman mı?

Sakatlık sorunu olmayan Coman'ı bin defa, hayır 100 bin defa tercih ederim.

Bu fbliler skrinara niye bu kadar ölüyo?anlamam mümkün degil

4 sene sözleşme vermişler bi de.biri de osimhenin kocası demis,kupa maçında alıp alıp orman kenarına götürmedi mi osimhen bunu ve diğer fblileri

Yanlış hatırlamıyorsam lig maçında immobile bile kacti arkasına kadikoydeki maçta

Samet Akaydın gibi bir illüzyon yaratmış durumda bence korkunç kötü bir durumda şu an. En az 10 pozisyon hatırlıyorum belinin dönmediği ve hata yaptığını hatta rakipler Fener 3'lü oynar iken kenar stoperlere baskı yapıp oyunu Skriniar'ın kurmasını istiyordu o da topu ayağından 3 dakikada anca çıkarıyordu. Çok olumlu transfer oldu bizim açımızdan ayrıca ben sakatlık problemi yaşayacağınıda düşünüyorum.

3 yıl sözleşmesi ve 27 milyon alacağı olan adamın buraya bundan daha az paraya gelme şansı yok bir defa yani resmi sözleşmeyi gözüm ile görsem inanmam. 4 yıl +10 maaş olduğunu düşünüyorum.

Skriniar'a o parayı vermeleri mallık da insallah Davinson bu kağnı o parayı alıyosa ben de 10 kağıt istiyorum falan demez.
Davinsonu fenere mi sattık hayırdır niye fenerin futbolcusunun aldığı maaşla kendini kıyaslasın.

Adam stoper bölgesinin en çok kazananı yanına yaklaşan yarısını alıyor. Bunun üzerine dallamanın biri 10 alıyor bende alayım diyecek karakterde bir adam değil.

Arsensel bırakıyormuş 10 numaraya keşke Fabio Vieira'yı alabilsek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt