Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.433
- 101.636
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guya...oyle gosteriliyor .Babası gerçekten böyle bir şey yapmış mı
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu fbliler skrinara niye bu kadar ölüyo?anlamam mümkün degil
4 sene sözleşme vermişler bi de.biri de osimhenin kocası demis,kupa maçında alıp alıp orman kenarına götürmedi mi osimhen bunu ve diğer fblileri
Yanlış hatırlamıyorsam lig maçında immobile bile kacti arkasına kadikoydeki maçta
Davinsonu fenere mi sattık hayırdır niye fenerin futbolcusunun aldığı maaşla kendini kıyaslasın.Skriniar'a o parayı vermeleri mallık da insallah Davinson bu kağnı o parayı alıyosa ben de 10 kağıt istiyorum falan demez.
Bissouma almasınlar, asensio can sıkar ama genel olarak tadi ve dzeko yerleri dolmadı. Sol bek archie brown iyi sadece. Uğurcan almamaları da güzelfb ligi üçüncü bitirecek gibi duruyor ciddi ciddi saçma sapan ilerliyolar
bir dededir bizim icin
Eren elmalıyı deli gibi isteyenlerden biriydim, şimdi de taha şahin diyorum. Düşük maliyetli türk oyuncu gelmeli
Rakiya oturmus iste besbellidede orkinos diye cuesta sokuyorlar allasen bi dur
kaç kez izledin brownuBissouma almasınlar, asensio can sıkar ama genel olarak tadi ve dzeko yerleri dolmadı. Sol bek archie brown iyi sadece. Uğurcan almamaları da güzel
2m euroya bugün gelir, sağ bek yedeği için harika olur. Artık kaan oynamasın oradaBu rizeli çocuk değil mi ya. Sağ bek yedeği için müq bir hamle olur.
hee iyi dedin ben rakı içecektim bugün. sağolRakiya oturmus iste besbelli