Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan ç işinde net bir oyun var.

gs daha yeni arsa satmışken, bankalar birliğinden çıkıp, faizden kurtulmanın eşiğindeyken, mali olarak refaha ulaşmışken ve kendi öz dinamikleri ile 75 m euroluk transfer yapabiliyorken, ne yapıp edip kendini gs'a saplamaya çalışıyor inter.

fb işi sırf bu yüzden harlandı. gs ile fb saçmalığının herkes farkında. fb'in ne zihniyetle ve nasıl bir para ile yönetildiğinin de.

bu kızıştırmada hakan'ın da kaybedecek bir şeyi yok, inter'in de.

inter zaten her halukarda 31 yaşındaki, takım arkadaşlarıyla sorun yaşamış, gitmek isteyen sorunlu oyuncusundan sağlam bir bonservis kazanacak. fb ya da gs, sorun değil.

hakan'ı gs alırsa, hakan sevidği takıma imza atacak. yine bok gibi para kazanarak.

en kötü ihtimalle, gs bu şartlarda istemeyip, hakan fb'ye kalırsa, fb'ye kallavi kontrata saplanacak. bok gibi para kazanacak.

kısacası:

denklemin kazananı inter
denklemin kazananı hakan ç
denklemin enayisi fb
denklemden uzak durması gereken: GS

Osi mevzusu da saçma. Fabri ve matteo son detaylar vs diyor, Haluk ise daha uzar teknik detaylar vs diyor, kim doğru şimdi.

Ederson işine de hızlı yükseldik, ciddi bir yurtdışı kaynaklı haber yok. Beklemek lazım nedir ne değildir.

Ne büyük iş başaracağını tm sitesi açarak filtreleme ile görebilirsin.

Kendisi kulvar farketmeksizin yeteneğini gösteren bir çocuk. Doğal golü pozisyonu koklamama var kendisinde.
Bu arasan da milyon dolarları döksen de olmayınca olmayan bir yetenek.

Ayrıca kendisi varken de takımdaşlık farklı değildi.
5 tane üçlü çektirdik diye takımdaşlık mı artmış oluyor.
Takımda osimhen gibi bir hırslı herif olunca başarıya açlık arttı sadece, peşine gelen ise sadece bunun yan etkileri.
Her fırsatta takım arkadaşından taraftara kadar ana avrat söven adam isterse tek başına Avrupa’dan kupa getirsin zerre umrumda değil 👍🏻 Önce takım oyuncusu olmayı, insan olmayı öğrenecek. Kulübün en genç kaptanlarından biri olup “beni burda sevmiyorlar” diye kaçıp giden adamın arkasından ağlayacak da değilim. Bu mevzunun ağababası Arda Turan’dır, arasın pişmanlıklarını dinlesin, biraz insanlık öğrenir belki.

________Torreria____Lemina
Coman________Sane________BAY
_____________ Osimhen

Var bi hayalimiz....

Fenerbahçe, Hakan Çalhanoğlu'na yıllık 6 milyon euro maaş ve bonus önerdi. (Sport Mediaset)

Maaş beklentisi 5-6 milyon Euro olan bir oyuncu için bu kabul edilemez

Şöyle ki zaten türkiye kupasında oynatmazsın final haricinde zannedersem.

ŞL'de bir üst tur dahil toplam 10 maçta oynasa (kart cezalısı olur 9 maç diyelim)

Ligde de ŞL dönüşlerinde ve kendi evimizdeki bazı basit maçlarda oynamasa -Apokerim'e de yer açmak gerekiyor-

Bence 1 sezon içerisinde kafadan 30 maçı böyle tamamlar. Dediğim gibi en azından Apokerim ve Arda Ünyay da güzel forma şansı bulur.

Osimhen olayını ben bir türlü anlamadım. hergün bitti bitiyor deniyor değişen bir şey yok.
ya o at suratlı adamdan topçu almak cidden eziyet. Sadece Osi transferi için yönetime hak veriyorum. Bunun yanında Kaleci, stoper ve hücumcu ortasaha transferleri nirede diyorum

Bu hıyarbahçenin de tek olayı Galatasaraylı" olan futbolculara parayı basarak Fenerbahçeli yapma ve bununla mastürbasyon yapıp rahatlama.

70'lerde de böyleymiş 80'lerde de , Tanju'lar filan dahil, Emre B. vs.

En son M. Topal, sonra Serdar Aziz vs., Geri Rodrigez gibi topçulara kadar düştülerdi,
Tanju konusu bambaska anlatildigi gibi değil ama gidip gideceğine bin pişman oldu.Ne oraya yaranabildu"ki gol kralı olmasına rağmen"ne bize yaranabildi.Ortada kaldı heykeli dikilecek adam.Yazik etti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt