- 16 Haziran 2010
- 203.552
- 155.533
- 6.838
Sami Yen telegram'dan yazmış galibahaber mi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sami Yen telegram'dan yazmış galibahaber mi var
Nathan Ake de çok sakatlanıp duruyor yoksa iyi oyuncu aslında
singo ney yau gora karakteri ismi gibi :d
-singo'yu arıyoruz
Her fırsatta takım arkadaşından taraftara kadar ana avrat söven adam isterse tek başına Avrupa’dan kupa getirsin zerre umrumda değilNe büyük iş başaracağını tm sitesi açarak filtreleme ile görebilirsin.
Kendisi kulvar farketmeksizin yeteneğini gösteren bir çocuk. Doğal golü pozisyonu koklamama var kendisinde.
Bu arasan da milyon dolarları döksen de olmayınca olmayan bir yetenek.
Ayrıca kendisi varken de takımdaşlık farklı değildi.
5 tane üçlü çektirdik diye takımdaşlık mı artmış oluyor.
Takımda osimhen gibi bir hırslı herif olunca başarıya açlık arttı sadece, peşine gelen ise sadece bunun yan etkileri.
Maaş beklentisi 5-6 milyon Euro olan bir oyuncu için bu kabul edilemezŞL + Lig'de 20 maça çıksın yeter derim.
sanki bizim yöneticiler taniyor? bizim gibi youtubdan analiz ediyorlar isterodopu açtım 2 dk lucumi falan övüyor ya senin bu adamı izlemeyi geçtim tipini bile bilme ihtimalin yok
ölecem gülmekten
Faks Türkiye'den İtalya'ya gelmesi belli bir süre alıyor.Osimhen olayını ben bir türlü anlamadım. hergün bitti bitiyor deniyor değişen bir şey yok.
Maaş beklentisi 5-6 milyon Euro olan bir oyuncu için bu kabul edilemez
ya o at suratlı adamdan topçu almak cidden eziyet. Sadece Osi transferi için yönetime hak veriyorum. Bunun yanında Kaleci, stoper ve hücumcu ortasaha transferleri nirede diyorumOsimhen olayını ben bir türlü anlamadım. hergün bitti bitiyor deniyor değişen bir şey yok.
Tanju konusu bambaska anlatildigi gibi değil ama gidip gideceğine bin pişman oldu.Ne oraya yaranabildu"ki gol kralı olmasına rağmen"ne bize yaranabildi.Ortada kaldı heykeli dikilecek adam.Yazik etti..Bu hıyarbahçenin de tek olayı Galatasaraylı" olan futbolculara parayı basarak Fenerbahçeli yapma ve bununla mastürbasyon yapıp rahatlama.
70'lerde de böyleymiş 80'lerde de , Tanju'lar filan dahil, Emre B. vs.
En son M. Topal, sonra Serdar Aziz vs., Geri Rodrigez gibi topçulara kadar düştülerdi,