- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Bizde daha Sane var ya sırf Osi ile Ederson indiğinde bile bizimle mücadele etmek mümkün olmayacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjk ile uğraşan yok - bizle uğraşmayı bekliyen gırla insan var- en ufak risk bile alınmamalı.Boş ver. Meteliksiz bjk 47 milyon euro bonservise harcadı, o yüzden salla gitsin
bi ara hızlı baslattıgı toplarda gol yedik tepki oldu. o günden sonra hep temkinli o konuda. özellikle stadta izleyince anlıyosun barış falan sürekli koşu atıyor rakip kornerlerinden sonra.Muslera özellikle son senelerinde çıldırtıyordu. Topu ayağında gevelemeden çıkarmıyordu. Günay bile çok fark ettirdi.
Muthis fizikli asiri cirkin kizlar gibi
Burhan'a güvenmiyorumda. Bu seferde biz mi istemiyoruz nedir? öyle ise saçma bulurum valla. Şu osimheni bir indirelim de 1 hafta içinde çikar herhalde olay neymiş ondan sonra.İlkay gelmek istiyorsa neyi bekliyoruz? Al gel işte şimdi gelmeyecekse ne zaman?
bizim bordo formadaki sarı altınımsı logo ya sol üst resimdeki gibi elips kontür çizgiside eklenmeliydi.
Bizim yönetim limit meselesinde de hakkımızı yedirecekse defolsun gitsin zaten.bjk ile uğraşan yok - bizle uğraşmayı bekliyen gırla insan var- en ufak risk bile alınmamalı.
bahsedilen isimler kiralık + opsiyon ile olacak gibi duruyor o açıdan - fırsat vs durumu için ufak bir bütçemiz duracaktır heralde ne olur ne olmaz.Bizim yönetim limit meselesinde de hakkımızı yedirecekse defolsun gitsin zaten.
Barçayı bozar mı bilemedim.
Barçayı bozar mı bilemedim.