Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar, sizce çok geç kalmadık mı transfer işinde? Merak ediyorum fikirlerinizi. Osimhen için bile 15 gün önce napoli ne istedi ise şu an fazlasını vermemize rağmen resmileşmedi. Osimhen kamp yapamadı, sezona hazır girmeyecek. Kaleci muslera aylardır gideceği belli, gelişme yok. Giden oyuncular ile ilgili gelişme yok. Orta saha, stoper , sağ bek. Sürekli isimler çıkıyor ama en son 1.5 ay önce sane aldık. Para var, şampiyonlar ligi var ama ağırdan alma durumu da var.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam❤️. Zamaninda noktayi koymus

heykeli dikilmesi gerekiyorsa birisinin bu Fatih Terim olmali, 7den 70e galatasaray sevgisinin asisini vuran adamdir. kulübümüz yillarca aci cekerken Fatih Terimin basa gelmesiyle bam baska bir kulüp haline geldik. uzun ömürler dilerim.

Arkadaşlar, sizce çok geç kalmadık mı transfer işinde? Merak ediyorum fikirlerinizi. Osimhen için bile 15 gün önce napoli ne istedi ise şu an fazlasını vermemize rağmen resmileşmedi. Osimhen kamp yapamadı, sezona hazır girmeyecek. Kaleci muslera aylardır gideceği belli, gelişme yok. Giden oyuncular ile ilgili gelişme yok. Orta saha, stoper , sağ bek. Sürekli isimler çıkıyor ama en son 1.5 ay önce sane aldık. Para var, şampiyonlar ligi var ama ağırdan alma durumu da var.

Yönetime güvenim olmadığı için her şey gözüme eksi olarak geliyor.

Yine de Haziran'da Sane, Temmuz'da Osimhen'i bitirdik diyelim. Bakarsın Temmuz sonu kaleci de açıklanır.

Bu açıdan bakacak olursak pek bi geç kalmışlık hissettirmiyor.

Buchi başından beridir hakan işini net şekilde yalanladı. Buchi'nin Kavukçu tarafına yakın olduğunu düşünürsek bence kavukçu ve okan hoca hatip'in ilgilendiği hakan ve ilkay transferlerini istemiyor veya erteliyor. Bizim takımın normal işlemesi için tek yetkili kavukçu olmalı artık yoksa bu saçma işler devam eder.

sırf bu hatipoğlu yüzünden okan hocama sempati duymaya başladım

Bu salak Hakan milli maçlarda yuhlanıp tepki göreceğini hiç hesap kitap yapmıyor mu ya, onurunu, haysiyetini para için satan adamın milli takımda da işi olmamalı bence

Bu salak Hakan milli maçlarda yuhlanıp tepki göreceğini hiç hesap kitap yapmıyor mu ya, onurunu, haysiyetini para için satan adamın milli takımda da işi olmamalı bence
Rezil kepaze eder gs taraftarı onu. Yok öyle gs'liyim diye ortada dolanıp bizim adımızı şerefsizlere çiğnetmek

İlkay kariyer olarak da, kalite olarak da hakan ve orkundan çok önde bir oyuncu. Yaşı daha fazla olabilir ama fiziki olarak hakandan kötü olduğunu düşünmüyorum. İlkay dünyada her türlü başarıyı takımın en iyi oyuncularından biri olarak görmüş. Mertens de iş yaptı 3 sene , İlkay 2 sene her türlü iş yapar.

İlkay kariyer olarak da, kalite olarak da hakan ve orkundan çok önde bir oyuncu. Yaşı daha fazla olabilir ama fiziki olarak hakandan kötü olduğunu düşünmüyorum. İlkay dünyada her türlü başarıyı takımın en iyi oyuncularından biri olarak görmüş. Mertens de iş yaptı 3 sene , İlkay 2 sene her türlü iş yapar.

İlkay'ın sadece zehir gibi ara paslarıyla net 10 asisti var gelirse.

Hakani bilen buchi ilkayida biliyor galiba ama ilkay net lazim bu takima Lider yok takimda

Dün bir yayında hakan çalhanoğlu ile çok üst düzey bir temas ve ilgi olmadığı söylenmişti. Sadece facetime üzerinden bir görüşme yapılmış haftalar önce.

İlkaya ise artık kendisiyle ilgilenmediğimiz söylenmiş.

Ortalığı bunlar için velveleye vermeye gerek yok.

Galatasaraya güvenin. Yangına, linçlere, diğer takımlara gidenlere laf söylemeye gerek yok.

Bundan sonra Türkiye liginde ki takımlara diğer takımlar deyin lütfen. Rakibimiz değiller. Çok aşağıda kaldılar

Bence degiliz reis ustune birde muslera gitti sessiz falan dursa 13 yildir buradaydi adam takımın önemli bir figuruydu
yaw ona şüphe yok muslera müthiş bir liderdi mertens de öyle

ama icardi, kaan, abdülkerim, davinson aidiyeti ve lider özelliği olan karakterler

o yönden problem yaşayacağımızı sanmıyorum ilkay da eklenir bunlara inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt