- 26 Ocak 2021
- 41.177
- 40.430
- 3.078
40 ustu bir paket istiyomuş chelsea veigaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KampLinz de Kim var
18 di galiba serbest kalma bedeliadamın TM degeri 35 - serbest kalma maddesi muhabbeti vardı bir tivitte hatırlamıyorumda ..
nasıl olacak o iş ?
47in 2sini bu sene verdiler yalnız.Boş ver. Meteliksiz bjk 47 milyon euro bonservise harcadı, o yüzden salla gitsin
Para için gözüküyor her yerde kendiside öyle anlatıyor çünkü.Ancak ve ancak işin gercegi şu ki :Aşkını bırakacaksın "kim olduğunu biliyorsun" ve belindekini birakacaksin dedi başkanımız Oda olmaz yapamam dedi ve böylelikle gitti.O sırada evli idi buarada.Daha neler var neler.Yoksa hiçbir güç o ara bizden topçu koparamazdi asla ve kata.Hele Tanju .Aklın kesiyor mu hiç?Nasıl? Para için gidiyor sonuçta.
Barçayı bozar mı bilemedim.
Bizim 18 nakimitiz var mi ki milot istiyoruz anlamadim onuda. Serbest kalmayi tekte yatirinca tetikliyorsun sonucta taksit vs olmuyor
Bizim 18 nakimitiz var mi ki milot istiyoruz anlamadim onuda. Serbest kalmayi tekte yatirinca tetikliyorsun sonucta taksit vs olmuyor
adama ;cok delikanli heteroseksuel kadin duskunu biri'' deyip sonra ''gtunu vurdurabilir profesyonel dunya'' demek gibi birsey heis.."Hakan çok iyi bir Galatasaraylıdır. Sarı kırmızının yanına başka hiçbir şey koymaz. Havalimanında karşılanacağı anı hayal ediyor... Bu arada profesyonel dünya, gidip fenerde oynayabilir o ayrı."
Hayırlı forumlar dostlar.
Baris yolcuBizim 18 nakimitiz var mi ki milot istiyoruz anlamadim onuda. Serbest kalmayi tekte yatirinca tetikliyorsun sonucta taksit vs olmuyor