Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozaman Abdülkerim eksik diyorsan erende eksik tirreirada eksik barış yunusta eksik sagbek zaten yok 10 numara yok sana göre takımın yarısından fazlası eksik Öylemi?

bardakcı dışında "sorun" olarak gördüğüm bi posyon yok (avrupa için), ligde zaten önemli değil kim oynasa çok farketmez. sallai/bay sağbek'te performans veriolar. jacobs sakatlanmazsa/elmalıyla onlar da yeterli gibi. süper değiller ama yeterliler.

sadece şunu unutmamak gerek: biz avrupanın en kolay gol yiyen takımlarından birisiyiz, bu hiçbi zaman değişmemiştir. bunun için de stoper posyonu ölümcül bizim için. world class adamlar transfer edip stoperi bardakcıya emanet etmek intihardır demem o ki.

bardakcı dışında "sorun" olarak gördüğüm bi posyon yok (avrupa için), ligde zaten önemli değil kim oynasa çok farketmez. sallai/bay sağbek'te performans veriolar. jacobs sakatlanmazsa/elmalıyla onlar da yeterli gibi. süper değiller ama yeterliler.

sadece şunu unutmamak gerek: biz avrupanın en kolay gol yiyen takımlarından birisiyiz, bu hiçbi zaman değişmemiştir. bunun için de stoper posyonu ölümcül bizim için. world class adamlar transfer edip stoperi bardakcıya emanet etmek intihardır demem o ki.
Bence bugüne kadar ortasahanin ve beklerin folluklugu yuzundendi .Sadece Abdulkerime indirgemen çok yanlış dedim.Leminali hiç Avrupa'da oynamadin.Erenli oynamadin.Hep muadillerle oynadin.Unutma.Bu senede 3 senedir dediğin olur ise Abdülkerim konusunda hakliymissin diyecegim sana.Unutmayacagim.Ama sende unutma tek sorun sol stoper mevkisi değil .

Enzo milot ya da paquetamiz olmadığı icin izleyemiyoruz boyle golleri

Nigeria_240-animated-flag-gifs.gif

Dun buralar yaniyordu city paketi+singo mingo. Bugun yaprak kimildamiyor. Bari yarin olsada maca baksak

ben bardakçıyı konyadayken de istememiştim ki, yerine adam bakalım dediğim yeni değil, as oyuncu olarak düşünüldüğünü gördüğüm anda da "bu herif 11 oyuncusu olduğu sürece avrupada en ufak başarı gelmez" diye yazmıştım. 3 sezon oldu o mesajı yazalı. çok ekstrem bi durum olmadığı sürece zaten süper ligden as oyuncu transfer edilmez ki... neyse yani, sançez zor duruma düşse de kademe bilgisi var, iyi kötü top hakimiyeti var, bunun için güçlü bi dengesi olmamasına rağmen defansif koordinasyonu bi şekilde oluşturabiliyor. ki avrupa için tek başına o da yetersiz, el'de gördük bunu da. demem o ki oraya çok sağlam, alanı kontrol edebilen, dar alanda zeki davranabilen bi herif şart. ileriye dünyanın en ii forvetini koyup defansa bardakcı nedir abi, sana normal geliyo mu bu.

bu arada ful bek argümanına genel olarak katılıyorum, ama belirttiğim üzre avrupada başarı hedefi koymuş isek, 11 başlamasını haklı göstermiyor.
Ikiniz de haklısınız. Bu takım 2 Isveç takımından 5 gol yedi, en kötü takım olan Kiev'den 3 gol yedi vs vs Mesela iyi oynadık dediğimiz Paok ve Tottenham maçları da çok rahat berabere bitebilirdi.
Bizim sorun sadece Abdülkerim değil. 11 kişi disiplinli bir şekilde savunma yapamıyoruz. Mesela öve öve bitiremedigimiz BAY'in sadece 1 golü var. O da 2 - 0'dan 3 - 0 olan Isveç takımı. O zaman teknik direktör de sorunlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt