Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.200
- 36.696
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
değildir ya 1 gol falan atmış , ben dahi 5-6 atardım o ligdeBitik mi
Talisca'dan iyidir bence hem 10 no mevkiyi yedekler
10 numaraya daha iyi bir seçenek düşünemiyorum, kanat da oynar 8 de.Otavio kovulmuş. TR’ye düşebilir
Baba ismi geçenler de bir de sakatlık listesi kabarık bir Ter Stegen var.Neden mabadı kadayıfa dönmüş tiplere gidiyoruz ki?
Ya arabistanda dustuyse formdan10 numaraya daha iyi bir seçenen düşünemiyorum, kanat da oynar 8 de.
Talisca'dan her türlü iyidir eminim bu konudadeğildir ya 1 gol falan atmış , ben dahi 5-6 atardım o ligde
Ederson 5+ bonus.olurBaba ismi geçenler de bir de sakatlık listesi kabarık bir Ter Stegen var.
Bu arada ben Ederson gelsin çok isterim ama 7 den aşağı imzalayacağını sanmıyorum.
4-5 üstü veren haindir.Baba ismi geçenler de bir de sakatlık listesi kabarık bir Ter Stegen var.
Bu arada ben Ederson gelsin çok isterim ama 7 den aşağı imzalayacağını sanmıyorum.
bu hafta ucu çok açık, pazartesi gelip başlasınlar. yetti artıkEderson ve Osimhen bu hafta gelmeli artık
Şampiyon olursak çıkmaz kimse. Dursun Özbek iyi bir başkan mı, şanslı bir başkan mı yıllarca konuşulur bu mevzu artıkÜc te üc yapti
Tabi ki aday olur
Karsisina baska bir aday cikar mi bundan emin degilim
Önümüzdeki sezon sampiyon olursak herhangi bir aday cikmayabilir