Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 11.936
- 1.227
- 1.948
yarın benim gibi DGS ye girecek olan var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence City ne kadar bonservis isteyecek, orayı çözersek yıllık ücret bir noktada hallolur.Ederson 5+ bonus.olur
hacı play off turunda oldu da liverpool geldi nasıl yarı final görecez şimdiOtavio gelirse işler çok değişir beyler.
Şampiyonlar ligini kazanırız gibi absürt bir şey söylemeyeceğim amma
Ederson
Singo - Sanchez - Apokerim - Eren
Torreira-Lemina
Otovaio
Sane - Osimhen - Barış
(yedeklerden oyuna girebilecek Sara, Yunus ve İcardi)
Ciddili bu takım yarı finali görür.
GS'de 2. bir aday her zaman çıkar. Şampiyonluk gelirse seçilemez ama.Şampiyon olursak çıkmaz kimse. Dursun Özbek iyi bir başkan mı, şanslı bir başkan mı yıllarca konuşulur bu mevzu artık![]()
Bence hem atan hem tutan tamamdır.Ederson ve Osimhen bu hafta gelmeli artık
Katılıyorum renkdaş. Valla bana da başkan sevici diyebilirler ama 10 sene önceki kötü hali yüzünden şu anda eleştiriliyor. Eğer ki 10 sene önce başkanlık yapmamış olsaydı heykeli nereye dikilecek diye konuşulurdu.Dursun Özbek'i eleştirenler cidden şaka falan olmalı daha ne yapsın adam, Çok kötü durumdaki 13. olmuş Galatasaray' şu anda Victor Osimhen'i bonservisiyle transfer edebilecek seviyeye getirdi hala anlamsız şekilde eleştiriliyor. Dursun Özbek 3 sene önce gelmese Erden Timur'u bile tanımamış olurdunuz eğer eleştiri sebebi buysa. 3 sene önce Dursun Özbek seçilmemiş olsa şu anda Fener ile aynı şampiyonlukta olurduk o kadar söyleyeyim ben.
bi otavio ya cl aliyosak niye bekledik bu zamana kadar yavOtavio gelirse işler çok değişir beyler.
Ederson
Torreira-Lemina
Otovaio
Sane - Osimhen - Barış
Nah görürOtavio gelirse işler çok değişir beyler.
Ederson
Torreira-Lemina
Otovaio
Sane - Osimhen - Barış
otavio kiralık süper olurdu
hacı play off turunda oldu da liverpool geldi nasıl yarı final görecez şimdi
bir de ''çocukluk aşkı'' olarak evlendiği eşini, eşi hamileyken aldatmış diye haber var. Sonra boşanmışlarHem itirafçı olmuş hem korkuyor
Ben GS ye böyle topçu istemem
ASLAN değil kanarya çıktı
Nah görür
Eksik nedir acaba admirim, bir günde yarı final zor ama ne yapılması gerekiyor sence o seviyeyi görmek için kısa vadede iyi bir kadro kurmak haricinde?Nah görür
Önce rfs kiev falan yen de sonra yarı final hayali kurarsın.Vakti geldi artık. Tarihimizde bir kere Şampiyon Kulüpler Kupasında gördük.
Öncelikle hocanın oyun anlayışını değiştirmesi gerekiyor.Eksik nedir acaba admirim, bir günde yarı final zor ama ne yapılması gerekiyor sence o seviyeyi görmek için kısa vadede iyi bir kadro kurmak haricinde?