Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eksik nedir acaba admirim, bir günde yarı final zor ama ne yapılması gerekiyor sence o seviyeyi görmek için kısa vadede iyi bir kadro kurmak haricinde?
Az gol yiyen bir takım hüviyeti kazanmamız lazım en başta, keza rakip kadar dinamik olmak da önemli.

Özellikle mevcut riskli oyunumuzda defanslar hep rakiple 1e 1 kalıyor, Avrupa’da bunu yaşadığında kesiyorlar cezayı.

Bir de tabii fizik kalitemizi doğru kullanmamız da önemli genelde 60-70 dakika iyi oynayıp son bölümlerde dağılıyoruz fiziken düşüp.

ADL Osimhen teklifini kabul Eder ve mutlu Son

Otavio 12 alıyormuş bir ihtimal olabilir neticede sözleşmesini tazeleyecek orada 2026 son ama Laporte imkansız gibi o da o maaş ile avrupa'ya nasıl dönecek bilmiyorum bence sıfırdan başlıyormuş gibi fedakarlık yapmak durumunda, 7-8 veren bile zor çıkar.

Dursun Özbek'i eleştirenler cidden şaka falan olmalı daha ne yapsın adam, Çok kötü durumdaki 13. olmuş Galatasaray'ı şu anda Victor Osimhen'i bonservisiyle transfer edebilecek seviyeye getirdi hala anlamsız şekilde eleştiriliyor. Dursun Özbek 3 sene önce gelmese Erden Timur'u bile tanımamış olurdunuz eğer eleştiri sebebi buysa. 3 sene önce Dursun Özbek seçilmemiş olsa şu anda Fener ile aynı şampiyonlukta olurduk o kadar söyleyeyim ben.
Başkanın hataları da var sevapları da ben burada bahsedildiği gibi kötü bir başkan olduğunu düşünmüyorum. Kurduğu kadroların 5 şampiyonluğa katkısı var tam. Lakin artık yaşı geldi benim sorunum burada bu yaşta GS başkanlığı gibi yoğunluğu ne kadar kaldırabilir ciddi şüpheliyim. Özellikle mevcut ekiple devam ederse eğer bu yönetimde ciddi bir değişiklik olur ve yanına sorumluluk alabilecek ciddi iş yapacak yöneticiler özellikle 2. başkan ve başkan yardımcısı olarak alabilirse bir ihtimal.

Renktaş elbette ayaklarımız yere bassın, Liverpool neticede. Ama bir üstteki kadro her takıma karşı kafa tutabilecek oyunculara sahip bir kadro. Zaten işin heyecanlandırıcı tarafı bu.

Ederson, eğer çıkış yakalarsa dünyanın en iyi kalecilerinden biri.
Sanchez'i anlatmaya gerek yok.
Lemina çok özel bir oyuncu.
Torreira zaten Arsenal seviyesinde bir futbolcu.
Sane dünyanın en iyi kanat oyuncularından biri.
Osimhen dünyanın 5 santraforundan biri.
İcardi dünyanın net en iyi bitiricilerinden biri.
Otavio geldi diyelim, net şekilde rakip savunma kim olursa olsun zehir gibi ara pası salabilecek bir oyuncu.

Şimdi ben bu kadro Liverpool'a net elenir diyemem.
ben derim mlsf

Vakti geldi artık. Tarihimizde bir kere Şampiyon Kulüpler Kupasında gördük.

sağbeksiz takım (solbeklerin de vasatın sözlük tanımı iken) nasıl yarı final görecek heis

100 milyonluk fln defans hattı kurmak gerek onun için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt