- 26 Ocak 2021
- 41.156
- 40.416
- 3.078
Göremeyeceğizotavio kiralık süper olurdu
hacı play off turunda oldu da liverpool geldi nasıl yarı final görecez şimdi
Son 16 basarili sonuctur gercekçi olursak.Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göremeyeceğizotavio kiralık süper olurdu
hacı play off turunda oldu da liverpool geldi nasıl yarı final görecez şimdi
Son 16 basarili sonuctur gercekçi olursak.Önce rfs kiev falan yen de sonra yarı final hayali kurarsın.
Avrupa’nın iki sezondur en çok gol yiyen takımlarından birisin.
İlk 24 başarıdır benim için, sonrası en fazla çeyrek ötesi imkansız !Nah görür
Onu 4.stoper olarak falan düşünüyorlardır. Umarım öyledir yoksa aksi saçmalık olurBen almıyorum yaw haberler öyle diyor![]()
Bu sene hatalarından ders almadıysa, Avrupa'da fiyasko yaşatırsa sezon sonunu bile göremeyeceğini kendi de biliyor zaten. İşte o yüzden ekstra motive olacağını düşünüyorum Avrupa'ya.Öncelikle hocanın oyun anlayışını değiştirmesi gerekiyor.
6,5 olacak.7-8 yuksekmis yav...
Ben 6 olur fakan diye kafamda kuruyordum
Bir önceki isiminiz neydi rtaş?
Haydaaaa
Az gol yiyen bir takım hüviyeti kazanmamız lazım en başta, keza rakip kadar dinamik olmak da önemli.Eksik nedir acaba admirim, bir günde yarı final zor ama ne yapılması gerekiyor sence o seviyeyi görmek için kısa vadede iyi bir kadro kurmak haricinde?
Başkanın hataları da var sevapları da ben burada bahsedildiği gibi kötü bir başkan olduğunu düşünmüyorum. Kurduğu kadroların 5 şampiyonluğa katkısı var tam. Lakin artık yaşı geldi benim sorunum burada bu yaşta GS başkanlığı gibi yoğunluğu ne kadar kaldırabilir ciddi şüpheliyim. Özellikle mevcut ekiple devam ederse eğer bu yönetimde ciddi bir değişiklik olur ve yanına sorumluluk alabilecek ciddi iş yapacak yöneticiler özellikle 2. başkan ve başkan yardımcısı olarak alabilirse bir ihtimal.Dursun Özbek'i eleştirenler cidden şaka falan olmalı daha ne yapsın adam, Çok kötü durumdaki 13. olmuş Galatasaray'ı şu anda Victor Osimhen'i bonservisiyle transfer edebilecek seviyeye getirdi hala anlamsız şekilde eleştiriliyor. Dursun Özbek 3 sene önce gelmese Erden Timur'u bile tanımamış olurdunuz eğer eleştiri sebebi buysa. 3 sene önce Dursun Özbek seçilmemiş olsa şu anda Fener ile aynı şampiyonlukta olurduk o kadar söyleyeyim ben.
ben derim mlsfRenktaş elbette ayaklarımız yere bassın, Liverpool neticede. Ama bir üstteki kadro her takıma karşı kafa tutabilecek oyunculara sahip bir kadro. Zaten işin heyecanlandırıcı tarafı bu.
Ederson, eğer çıkış yakalarsa dünyanın en iyi kalecilerinden biri.
Sanchez'i anlatmaya gerek yok.
Lemina çok özel bir oyuncu.
Torreira zaten Arsenal seviyesinde bir futbolcu.
Sane dünyanın en iyi kanat oyuncularından biri.
Osimhen dünyanın 5 santraforundan biri.
İcardi dünyanın net en iyi bitiricilerinden biri.
Otavio geldi diyelim, net şekilde rakip savunma kim olursa olsun zehir gibi ara pası salabilecek bir oyuncu.
Şimdi ben bu kadro Liverpool'a net elenir diyemem.
Bence 6 + bonus olur en fazla diye düşünüyordum.7-8 yuksekmis yav...
Ben 6 olur fakan diye kafamda kuruyordum
Vakti geldi artık. Tarihimizde bir kere Şampiyon Kulüpler Kupasında gördük.